Samsung Galaxy Note 2 tip: plan je SMS berichten

Het was niet de eerste keer, dan we over een functie in van Samsung Galaxy Note 2 struikelden die er al máánden zit, zonder dat hij ons opviel. Het gaat over de mogelijkheid om SMS berichten in te plannen. Natuurlijk zijn er talloze apps die dit voor je kunnen doen, maar de Note 2 beschikt dus standaard over de mogelijkheid.

samsung-galaxy-note-2-plan-sms-bericht1 Samsung Galaxy Note 2 tip: plan je SMS berichten

Ga daarvoor naar je Berichten applicatie om een bericht op te stellen – gewoon waar je je SMSjes typt dus – en raak de Menu toets aan. Kies vervolgens Gepland bericht, en je kunt instellen wanneer het SMSje precies moet worden verstuurd. Ideaal als je bijvoorbeeld iemand wilt feliciteren op een specifiek moment, terwijl je nu al weet dat je dan eigenlijk te druk bent met iets anders.

Galaxy deal tips

Praat mee