Samsung Galaxy Note 2 krijgt features van de Galaxy S4

Jaja, gisteravond was dan de langverwachte onthulling van de Samsung Galaxy S4. Naast het feit dat de Galaxy S4 ons een aardig idee kan geven wat een eventuele Galaxy Note 3 allemaal kan gaan brengen, zagen we ook allerlei nieuwe software features die Samsung sinds de release van de Note 2 heeft ontwikkeld. En het mooie is: de meesten hiervan komen in de toekomst ook naar de Galaxy Note 2.

samsung-galaxy-s3-krijgt-features-s4 Samsung Galaxy Note 2 krijgt features van de Galaxy S4

Dat is tenminste wat een hooggeplaatste chef van de Amerikaanse tak van Samsung wist te melden. Alle features die niet afhankelijk zijn van specifieke hardware van de Galaxy S4 zullen op termijn ook naar de Note 2 komen. Hierbij valt, zoals we onlangs al meldden, te denken aan de nieuwe Smart Scroll en Smart Pause functies, maar ook nieuwe S Voice, S Health, en S Translator apps.

Heel precies weten we het natuurlijk nog allemaal niet, maar het is duidelijk dat de Note 2 er in de toekomst nog flink wat functies bij zal gaan krijgen – zoals de eerste Note dat recent kreeg door de update naar Android 4.1 Jellybean.

(via BGR)

Galaxy deal tips

Praat mee