Oeps! Het is de Samsung Galaxy Note 8.0

Het evenement in kwestie was eigenlijk bedoeld om een nieuwe, rode versie van de Samsung Galaxy Note 10.1 aan de wereld te tonen. Maar wat doet die poster op de achtergrond dan daar?

samsung-galaxy-note-8-oeps Oeps! Het is de Samsung Galaxy Note 8.0

Het moet bijna wel de Samsung Galaxy Note 8.0 zijn, die we een tijdje terug al op wat foto’s tegenkwamen. Toegegeven, hij ziet er niet helemaal hetzelfde uit, maar daar zijn ook wel semi-plausibele verklaringen voor te verzinnen.

Officieel zal de Galaxy Note 8.0 pas over een week of twee op de Mobile World Congress in Barcelona onthuld worden, maar kennelijk werken er bij Samsung een paar fanatieke posterophangers die niet konden wachten.

Maargoed, die rode Note 10.1 is natuurlijk ook mooi…

(via Sammyhub)

Galaxy deal tips

Praat mee