Draadloze oplader voor de Samsung Galaxy S3 nu dan toch bijna verkrijgbaar?

We waren het bijna alweer vergeten, maar toen Samsung de Galaxy S3 onthulde – begin mei vorig jaar – werd er tevens een draadloze oplader geïntroduceerd. Vrij snel na de introductie van de Galaxy S3 werd duidelijk dat deze oplader nog wel even op zich zou laten wachten… en wachten, en wachten. Maar nu duikt er dan toch een échte draadloze oplader op, van Samsung zelf, bij de Amerikaanse FCC. Komt ‘ie dan toch nog?

samsung-galaxy-s3-draadloze-oplader-fcc-1 Draadloze oplader voor de Samsung Galaxy S3 nu dan toch bijna verkrijgbaar?

Als we foto’s van de ‘oorspronkelijke’ draadloze oplader vergelijken met de lader die nu opgedoken is, wordt al snel duidelijk dat het hier niet om één en hetzelfde apparaat gaat. Het is dus niet de oplader die vorig jaar al getoond werd. Maar in ieder geval is het een een lader van Samsung zelf. Wie zijn of haar Galaxy S3 zonder kabel wil opladen kan tenslotte al een tijdje de lader van Zens kopen (zie HIER). Of het systeem zelf in elkaar knutselen natuurlijk.

samsung-galaxy-s3-draadloze-oplader-fcc-2 Draadloze oplader voor de Samsung Galaxy S3 nu dan toch bijna verkrijgbaar?

Inmiddels is wel duidelijk dat Samsung van plan is meerdere toestellen te voorzien van de optionele mogelijkheid om op te laden zonder kabels. Zo weten we van de Galaxy S4 nu ook wel dat deze over de mogelijkheid zal beschikken – tenminste, als Samsung het voor elkaar krijgt om de benodigde accessoires –  zoals de nu getoonde lader zelf – op de markt te brengen.

Al met al is de hier getoonde lader niet dé lader die Samsung vorig jaar al toonde – maar het is wel degelijk een draadloze oplader van Samsung zelf, die – als we een gokje mogen wagen – straks voor meerdere toestellen te gebruiken zal  zijn.

Op dit moment ligt de oplader dus nog ter goedkeuring bij de Amerikaanse FCC. Wanneer deze daadwerkelijk in de winkels komt te liggen – in de VS of elders – is nog niet bekend. Maar hij zit in de pijpleiding, dat is duidelijk. Van uitstel komt dus zeker geen afstel.

(via Engadget)

Samsung Galaxy S3 Aanbiedingen Top 5

Samsung
Galaxy S3 Mini GT-I8190
SamsungGalaxy S3 Mini GT-I8190
Beeldscherm4 inch Super Amoled
800 x 480 pixels
233 pixels per inch
ProcessorNovaThor U8420
Dual core Soc @ 1,0 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 5 megapixel, met autofocus, 720p video opname
Voor: VGA
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, NFC, HDMI/MHL, microUSB
Batterij2100 mAh
Afmetingen
Gewicht
121,6 x 63 x 9,9 mm
112 gram
FeaturesSmart Stay, Direct Call, Popup Play, S Voice, en meer
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz Nature UX
ApplicatiesS Voice, Email, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee