Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto’s)

Update 27 januari:

Er zijn nog meer foto’s van de Galaxy Note 8 opgedoken, deze maal zelfs mét S Pen, zodat zeker niet meer hoeven te twijfelen of het hier om een nieuwe apparaat in Samsung’s Note serie gaat.

(dank Ed, en via Frandroid)

samsung-galaxy-note-8-0-foto-5 Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto's)
samsung-galaxy-note-8-0-foto-6 Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto's)

 

Update 24 januari:

Wat is het toch fijn als halfbakken beeldmateriaal op zo’n korte termijn alweer achterhaald blijkt. Met andere woorden: er zijn échte foto’s opgedoken van iets dat alleen maar de Samsung Galaxy Note 8.0 kan zijn. En zoals het al leek, houdt het apparaat qua design een beetje het midden tussen de Note 10.1 en de Note 2 – een tablet in een smartphone jasje, ofzoiets.

(via)

samsung-galaxy-note-8-0-foto-1 Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto's)

samsung-galaxy-note-8-0-foto-3 Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto's)
samsung-galaxy-note-8-0-foto-4 Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto's)

Oorspronkelijk bericht:

Men neme één Nexus 10 tablet (gebouwd door Samsung), en laat deze kindjes maken met een Galaxy Note 2 smartphone. Het resultaat zou dan goed een compacte tablet kunnen zijn met een beelddiagonaal van rond de acht inch, een voorkant die eruit ziet als de Nexus 10, en een achterkant die iets weg heeft van een uitgerekte Note 2. Oftewel, zoiets:

samsung-galaxy-note-80-foto Is dit de Samsung Galaxy Note 8.0? (update 27 jan: ja + meer foto's)

Mogelijk zien je hierboven de eerste opgedoken afbeelding van de Galaxy Note 8.0, waar een paar dagen terug al de belangrijkste specificaties boven kwamen drijven.

Duidelijk is – mits deze afbeelding echt blijkt – dat Samsung voor de Note 8.0 put uit een nieuwe designtaal voor tablets. De Galaxy Note 10.1 was duidelijk nog gebaseerd op de inmiddels alweer wat oudere Galaxy Tab 10.1, maar de Note 8.0 lijkt zoals gezegd meer op de Nexus 10, die Samsung samen met Google ontwikkelde. Hier is natuurlijk niks mis mee. De voorkant vinden we, net als bij de Nexus 10, gewoon mooi. De achterkant… die lijkt zo op het eerste gezicht wel wat veel op een opgerekte Note 2, maar misschien dat dit effect in het echt wat minder zal blijken te zijn.

(via Sammobile maar weer)

Galaxy deal tips

Praat mee