Samsung Galaxy S2 Plus komt in twee versies

Het is bijna januari 2013, en dat betekent dat de Samsung Galaxy S2 Plus staat te popelen om de plaats in te nemen van de ontzettend succesvolle Galaxy S2. Tenminste, als de eerdere geruchten over de releasedatum van de S2 Plus kloppen.

samsung-galaxy-s2-plus-nfc-sbeam Samsung Galaxy S2 Plus komt in twee versies

Volgens het laatste nieuws ronde het toestel zullen er in feite twee versies op de markt gaan verschijnen: eentje mét NFC en eentje zonder NFC. NFC (Near Field Communications) is een technologie die het uitwisselen van gegevens op korte afstand mogelijk maakt.

Een aantal nieuwe Samsung smartphones, zoals de Galaxy S3 en de Note 2, maakt er al gebruikt van in de S Beam feature. Met S Beam kunnen twee toestellen via NFC contact leggen en een verbinding tot stand brengen, zodat de gebruikers allerlei bestanden (muziek, foto’s, etc.) kunnen uitwisselen door alleen maar hun smartphones tegen elkaar te houden.

We zullen dus vermoedelijk een Galaxy S2 Plus zien mét, en eentje zonder S Beam mogelijkheid. Daarnaast zal het toestel verkrijgbaar zijn in wit en blauw, en standaard draaien op Android 4.1.2 Jellybean, in combinatie met Samsung’s Nature UX interface.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee