Samsung bevestigt: ja, de eerste Galaxy Note krijgt ook multi-window (en meer)

Het nadeel van een ontzettend populaire smartphone is, dat iedere scheet die betrekking heeft op het toestel breed uit wordt gemeten in allerlei gadget gerelateerde media. Daardoor komt een bericht dat eigenlijk erg prettig nieuws is – bijvoorbeeld voor bezitters van de eerste Galaxy Note – al gauw over al oud nieuws. Maar in feite is het nieuws dat Samsung zelf een complete pagina online heeft gezet met daarop de nieuwe features die de Android 4.1 update voor de eerste Note gaat brengen gewoon goed.

samsung-galaxy-note-multi-window-premium-suite Samsung bevestigt: ja, de eerste Galaxy Note krijgt ook multi-window (en meer)
Om en lang verhaal zo kort mogelijk te maken: ja, de eerste Note krijgt binnenkort – net als de Note 2 – de veelbesproken multi-window (of: multi-view) feature, waarmee je meerdere apps tegelijk op het scherm kunt tonen en gebruiken. Échte multi-tasking dus. Daarnaast komen ook nieuwe mogelijkheden, zoals Google Now, en een aantal nieuwe S Pen functies naar het toestel.
samsung-galaxy-note-android-4-1-premium-suite Samsung bevestigt: ja, de eerste Galaxy Note krijgt ook multi-window (en meer)

Natuurlijk is hiermee de Grote Vraag niet beantwoord: wanneer komt de Android 4.1 update voor de Note dan? Zonder hier nodeloos verder over te speculeren, lijkt het ons in ieder geval duidelijk dat het feit dat Samsung nu met de update en haar features uit de kast komt geen slecht teken is.

Meer informatie over de aanstaande update vind je in ieder geval nu op Samsung eigen website, HIER.

(via Samsung)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Fre4ked zegt

  Heey Arthur, ik heb vannacht een update ontvangen voor mn note2. Was zo slaperig dat ik vergeten ben de patch notes te printscreenen.. weet jij meer? 🙂

 2. v zegt

  Ik heb een note n7000 maar ik heb nog steeds geen update kan iemand mij hier misschien mee helpen,ben namelijk wel benieuwd naar deze update

 3. Gerard zegt

  Heb vandaag mijn Note (GT-N7000) geupdate naar android 4.1.2. E.e.a via de KIES air programma’s op laptop en smartphone. Usb kabeltje er tussen en storingsvrij de update geïnstalleerd.
  Eerste indruk
  voordeel: de schermen reageren veel sneller, Samsung GO geïnstalleerd werkt tot nu toe perfect. moet de rest nog uitzoeken en testen.
  Heel klein nadeel, moet alle schermen opnieuw inrichten, geen app staat meer op zijn vertrouwde plaats.

  Ziet er geweldig uit. Gr. Gerard

Praat mee