Leverbaar: draadloos laden van je Samsung Galaxy S3 (update)

Het is inmiddels al ruim een half jaar geleden dat Samsung de Galaxy S3 aankondigde, inclusief de optionele mogelijkheid het toestel draadloos op te laden. Wel werd al snel duidelijk dat Samsung’s eigen draadloze oplader pas later zou komen. Gelukkig is de draadloze oplader van ZENS nu gewoon leverbaar in ons land.

samsung-galaxy-s3-draadloos-opladen-zens Leverbaar: draadloos laden van je Samsung Galaxy S3 (update)

Het draadloze laadstation van ZENS dook enige tijd geleden al op, maar lag toen nog niet in de winkels. In feite gaat het hier om een set van twee apart verkrijgbare ‘onderdelen’: het laadstation zelf (€ 54,95, HIER) die al eerder verkrijgbaar was, en de benodigde achterklep voor de Galaxy S3 (€ 37,95, HIER) die nú te koop is. Op dit moment hebben we alleen de witte achterklep gespot – hopelijk volgen spoedig ook de andere kleuren.

Update: de oplader en de benodigde achterklep zijn inmiddels ook verkrijgbaar en leverbaar als ‘bundel’, voor € 62,92 bij Centralpoint (HIER) (bedankt, Jan) of voor € 64,95 bij MobielBereikbaar (HIER).

Het ziet er allemaal wel erg praktisch uit: telefoon neerleggen en de rest gebeurt vanzelf.

Rest ons nog de vraag wanneer Samsung eindelijk met haar eigen draadloze laadstation komt. Wie het weet mag het zeggen…

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. DarkBladeX zegt

    Dit valt erg tegen. Dit is gewoon bekabeld opladen. Je moet je mobiel in contact brengen met de oplaadstation, dus je kan geen gebruik maken van je s3 tijdens het opladen, terwijl dat bekabeld wel kan =)

Praat mee