Android 4.1 voor Vodafone Samsung Galaxy S3 beschikbaar

Vorig week arriveerde de langverwachte update naar Android 4.1 Jellybean al voor de ‘unbranded’ (niet van een specifieke provider) en T-Mobile Samsung Galaxy S3. En nu zien we dat de update ook voor Vodafone toestellen beschikbaar is, zowel via OTA (Over-the-Air), als in Samsung’s Kies programma.

samsung-galaxy-s3-vodafone-update-android-jellybean Android 4.1 voor Vodafone Samsung Galaxy S3 beschikbaar

De Vodafone update brengt natuurlijk verder gewoon de update zoals we die vorige week al voor de andere toestelversies zagen. Voor de OTA update krijg je vanzelf een melding in de balk bovenaan je scherm, of je kunt de beschikbaarheid zelf checken via Menu -> Instellingen -> Toestel-info -> Software-update. Voer de installatie wél uit via WiFi vanwege de grootte van het te installeren bestand, en zorg dat je batterij voldoende opgeladen is voordat je eraan begint (raadzaam is minimaal 50%).

(via @SamsungMobileNL)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. kim zegt

    Krijg ik eindelijk de melding dat de update er is, wil ik het updaten zegt hij weer dat niet kan en dat het gaat op volgorde van verzoek…. raar

  2. Rick de Haan zegt

    Nou, ik ben er mooi klaar mee. Sinds de update werkt de plakfunctie dus niet meer. De enige mogelijkheid om dat op te lossen lijkt een factory reset óf het rooten van het toestel. Beiden niet echt oplossingen waar ik op zit te wachten. Heeft iemand al een andere oplossing hiervoor? Ik verneem het graag (@rickdus op Twitter).

  3. Guido zegt

    zodra de update door Vodafone zelf werd aangeboden deze geinstalleerd, vanaf dat moment minimaal 3 keer per dag het probleem dat ik de telefoon niet meer van blokkering af kreeg, alleen nog maar door de accu te verwijderen en opnieuw op te starten, gisteren (2 dagen later) ging de telefoon helemaal niet meer aan, ook de oplader ziet hij niet meer. telefoon is nu opgestuurd ter reparatie.

Praat mee