Samsung Galaxy Note 7.7 in de pijpleiding?

Al een tijdje duikt er een nieuwe product code van Samsung op: GT-N5100. En nu lijkt langzaam duidelijk te worden om wat voor product dit zou kunnen gaan: een Samsung Galaxy Note 7.7.

samsung-galaxy-note-7-7-wifi-cert Samsung Galaxy Note 7.7 in de pijpleiding?

De eerder opgedoken WiFi certificatie van de Samsung GT-N5100

 

Samsung lijkt met haar Note serie een steeds breder ‘front’ te willen vormen: van 5,3 tot 10.1 inch apparaten, en naar nu blijkt ook daar tussenin. Tenminste, zo lijkt het. De product code GT-N5100 suggereert in iedere geval dat het daadwerkelijk om een apparaat in de Note serie gaat: de ‘N’ is typerend daarvoor. En over de mogelijkheid van een Note met een scherm rond de 7 inch is ook al eerder gespeculeerd.

Vandaag komt daar dan het nieuws bij dat de GT-N5100 een apparaat is met een 7,7 inch beelddiagonaal, en een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Het geheel wordt, niet verrassend, aangedreven door een quad core processor, en is – in de beste Note traditie – voorzien van een S Pen.

Dit alles klinkt alsof Samsung in feite haar Galaxy Tab 7.7 ‘ver-Note’ heeft. Of een dergelijk schermformaat populair kan worden, zal moeten blijken – maar als de Note 7.7 net als de Tab 7.7 beschikt over een Super Amoled Plus scherm (met échte RGB subpixel layout) is onze interesse dubbel en dwars gewekt.

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee