Dual SIM versie Samsung Galaxy Note 2: zou dat wat zijn?

Één van onze bezoekers wees ons op DEZE pagina op Samsung’s Chinese website, met daarop een heuse dual SIM versie van de Samsung Galaxy Note 2. Inderdaad, Samsung China brengt aldaar deze hele specifieke toestelvariant op de markt. Ideaal voor iedereen die werk en privé SIM-technisch gescheiden wil houden.

dual-sim-samsung-galaxy-note-2 Dual SIM versie Samsung Galaxy Note 2: zou dat wat zijn?

Helaas voor iedereen die aan onze kant van de aarde woont lijkt het er sterk op dat deze dual SIM Note 2 alleen voor de immense Chinese markt bedoeld is, waar het hebben van meerdere SIM kaarten noodzakelijk is om op verschillende plaatsen in het land te kunnen bellen en internetten.

Tot zover weinig nieuws dat voor ons in Nederland van belang is. Maar het wekt natuurlijk wel de interessante vraag op: zou jij interesse hebben in een dual SIM Note 2? Met andere woorden: zou er ook hier een markt voor een dergelijke Note 2 variant zijn? Of volstaat een dual sim adapter (ervanuit gaande dat adapters voor Micro SIM kaarten die in de Galaxy S3 passen ook geschikt zijn voor de Note 2)?

(bedankt, Jacques en Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Peter zegt

  Zeker wel. Ik heb nu een privé-telefoon en eentje van het werk. Het zou ideaal zijn als je beide sim-kaarten in 1 toestel kunt stoppen, zodat je kunt switchen in plaats van met twee toestellen rond te lopen.

 2. Fre4ked zegt

  Tsja, ik zou ‘m ook wel willen.. Al is het maar zodat ik altijd een prepaid kaartje achter de hand zou hebben als ik weer eens door mijn sms’jes heen ben. Zou dé oplossing zijn!

 3. Hans zegt

  Het zou wel heel handig zijn als de note met duo sim ook in europa zou komen. Werk al enkele jaren met een samsung duo sim en is wel heel handig. Ben werkzaam in Nederland en België.

 4. Jurgen zegt

  Momenteel zijn er al triple sim android toestellen. Een dual sim is zeker geen overbodige luxe.
  Ik begrijp niet dat Samsung zo weerhoudend is om dit toestel in Europa te introduceren.

 5. Hans zegt

  Zou meteen een note duosim aanschaffen. Reeds een jaar in bezit van Galaxy y duo sim. Maar scherm is er klein en gebruik neemt alleen maar toe.
  Dus Samsung stuur maar af naar Europa.

 6. Daphne zegt

  Hallo,

  Ik heb deze geweldige telefoon van iemand overgenomen, en hij heeft een dual sim.
  Toen ik ermee in de winkel stond voor een vraagje en software update zag de verkoper het dus. Hij was helemaal verbaasd en twijfelde zelfs aan het feit of mijn telefoon wel echt was omdat het naar zijn zeggen niet kon. Maar na lang uitzoeken blijft het toch echt een echte note te zijn.!

Praat mee