Samsug Galaxy S3 20 miljoen keer verkocht in 100 dagen

Het is ongeveer 100 dagen geleden dat de Samsung Galaxy S3 op de markt verscheen. In deze 100 dagen ging de Galaxy S3 inmiddels ruim 20 miljoen keer over de toonbank.

samsung-galaxy-s3-wit-buro Samsug Galaxy S3 20 miljoen keer verkocht in 100 dagen

Volgens Samsung zijn er 2,5 miljoen exemplaren verkocht in Samsung’s thuisland, Zuid-Korea, 4,5 miljoen in de rest van Azië, 6 miljoen in Europa en 4 miljoen in de VS. Dan blijven er nog 3 miljoen toestellen die in andere gebieden een eigenaar vonden.

Tot nu toe verkoopt de Galaxy S3 ongeveer drie keer zo goed als de toch ook al erg succesvolle Galaxy S2, en op deze manier komt het vast wel goed met  de ‘target’ van 35 miljoen toestellen die sommige analisten hadden voorspeld voor de release van het toestel.

(via AllAboutSamsung)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Lilith zegt

    Vandaag binnen en het dingetje werkt best vlug.
    20 miljoen?! Meer dan élke Nederlander incl. kinderen zouden er een hebben. Dan voel ik me best klein, maar in mijn vriendenkring ben ik even de koploper op GSM gebied. Ook fijn dat een standaard hoofdtelefoon ook werkt want de bijgeleverde dopjes waren niet veel. De dopjes die ik al had werken ook en zijn stukke beter.
    Erg snel ding in ieder geval 🙂

Praat mee