Nog een paar weken tot de Samsung Galaxy Note 2…

Met veel fanfare werd de Samsung Galaxy Note 2 onthuld, superlatieven waren niet van de lucht in de gadget pers, en rijkhalzend kijken velen uit naar de échte release – het moment dat het toestel in de winkel zal liggen. Maar… wanneer is dat dan?

samsung-galaxy-note-2-releasedatum-cy Nog een paar weken tot de Samsung Galaxy Note 2...

Cyberport.de beweert al eind september te kunnen leveren

 

Officiëel weten we niet veel meer dan: oktober. Maar oktober heeft 31 dagen, dus dat is nogal een onduidelijke ‘releasedatum’. Met andere woorden, de Galaxy Note 2 kan al over pakweg 3 weken in de winkels liggen, of het kan nog meer dan 7 weken duren.

Wat we wél weten is dat er in Duitsland verkopers zijn die beweren het toestel in de laatste week van september te kunnen versturen naar de eerste kopers. Of dit klopt weten wij niet, misschien bluffen ze, misschien niet. Maar hoe het ook zij: er is dus wel degelijk een kans dat het toestel al vroeg in oktober op de markt komt, in ieder geval in Duitsland.

Overigens is de hierboven genoemde prijs – 699 euro – de officiële adviesprijs van de Galaxy Note 2. Wij verwachten dat het toestel hier zoals gebruikelijk voor beduidend minder te koop zal.

Het enige wat wij kunnen zeggen is: schrijf je in voor onze notificatie service, als je een email wilt ontvangen zodra de Samsung Galaxy Note 2 daadwerkelijk te bestellen is in ons land. Dit kan rechtsboven op onze website. We gebruiken het emailadres alleen om de notificaties te versturen, je ontvangt géén spam, en zodra je op de hoogte bent gebracht, wordt het emailadres weer uit ons bestand verwijderd.

(via AllAboutSamsung)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Fre4ked zegt

    Ook is de leverdatum op cyberport.de weer verdwenen..
    Erg jammer, maar op pdashop.nl was een paar dagen geleden te zien ‘dat hij al op vooraad was’
    een kwartier later was dit bericht weer verwijderd, dus dat zal dan ook wel een foutje zijn geweest.

Praat mee