Zo goed als bevestigd: Galaxy Note krijgt update naar Android 4.1 Jellybean

Zoals verwacht (maar niet gehoopt) houdt Samsung nog steeds haar mond dicht over een eventuele update naar Android 4.1 Jellybean voor de Galaxy Note. Wél zijn er voortekenen dat het Unpacked evenement dat Samsung op 29 augustus in Berlijn houdt niet alleen gebruikt zal worden voor de introductie van de Galaxy Note 2, maar ook om de aanstaande grote firmware updates aan te kondigen.

samsung-galaxy-note-jellybean-update-bevestigd Zo goed als bevestigd: Galaxy Note krijgt update naar Android 4.1 Jellybean

Dit alles weerhoudt de nodige insiders er niet van om alvast uitspraken te doen over de stand van zaken. En zoals het er nu voorstaat is het zo goed als zeker – volgens SamMobile althans – dat de bovengenoemde update er inderdaad aan komt.

Mogelijk betekent dit natuurlijk ook dat de al eerder geplande update naar Android 4.0.4 komt te vervallen. Maar gezien de leuke verbeteringen die Android 4.1 met zich meebrengt hoeft niemand hier verdrietig om te zijn.

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. marko zegt

    ik heb de note 1 en enige update die ik heb is de 4.0 ics wanneer kan ik dan de jelly bean verwachten??

    in samsung kies heb ik hem kunnen updaten naar 4.0 maar zie geen verdere updates hiervoor
    weet iemand meer hierover?

Praat mee