Nu officiëel: ‘Galaxy Note en Note 10.1 krijgen binnenkort update naar Android 4.1’

Eindelijk heeft Samsung zelf officiëel bevestigd dat de eerste Galaxy Note wel degelijk een update zal gaan krijgen naar Android 4.1.1 Jellybean. Tot nu toe wisten we alleen uit geruchten dat deze update er waarschijnlijk wel aan zit te komen, maar pas nu weten we het echt, écht zeker. En naast de eerste Note krijgt natuurlijk ook de nieuwe Note 10.1 de update.

samsung-galaxy-s3-android-41-jellybean-update-binnenkort Nu officiëel: 'Galaxy Note en Note 10.1 krijgen binnenkort update naar Android 4.1'

De volgende vraag is dan natuurlijk wanneer. Samsung kwam niet verder dan ‘soon’ – binnenkort dus. Maar of dit betekent dat de update volgende week al voor de deur staat, of ergens in de komende maanden weten we simpelweg nog niet.

(via @SamsungMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Sigurd zegt

    We zijn nu 7 maanden verder, nog steeds geen update van Samsung. Goeie les, de volgende wordt een Google tablet en een Google phone. Samsung stelt z’n prioriteiten verkeerd, de focus ligt niet op de gebruiker, maar ik vermoed op hun eigen branding en die van de diverse leveranciers. M’n Galaxy Note 10.1 gaat op marktplaats, ik ga voor de Nexus 7.

  2. Gabriel1949 zegt

    Helaas trekt men zich er niks van aan bij Samsung

    Ik wou na SII en de Note 10.1 aangeschaft te hebben men nu laten inschrijven voor de Samsung S4, maar nee, ik begin het zat te worden me lekker te laten maken.
    Immers het kost ons gebruikers geld en daarnaast nog eens investering in kennis

Praat mee