Samsung Galaxy S3 nieuws in een notedop

Voor veel mensen is het momenteel vakantie – zo ook voor ons. Vaste bezoekers hebben vast gemerkt dat onze berichtgeving momenteel wat spaarzamer is dan normaal. En dus doen we nu alleen even een klein rondje Samsung Galaxy S3 nieuws in  een notedop.

Speciale Olympische hoesjes

Samsung en de Olympische Spelen, twee handen op één buik. En dus introduceert het Koreaanse concern een aantal exclusieve Olympische accessoires voor de Galaxy S3. Zo is er de speciale flipcover met een duidelijk Londens thema (linker foto hieronder), en de pouch en cover ontworpen door Choi Bumsuk (ja, die ja – rechter foto hieronder). Het enige probleem: wij weten eigenlijk niet hoe je in ons land aan deze speciale accessoires kunt komen. De eerste flipcover wordt momenteel in Londen verkocht in Samsung’s mobiele ‘Pop up shops’, en over Bumsuk’s ontwerpen is voor ons land al helemaal niets bekend.

samsung-galaxy-s3-flipcover-os-2012-300x276 Samsung Galaxy S3 nieuws in een notedopsamsung-galaxy-s3-olympische-accessoires-300x195 Samsung Galaxy S3 nieuws in een notedop

Samsung verkoopt ruim 50 miljoen smartphones

Voor iedereen met een voorliefde voor grote getallen was het een spannende week: Samsung maakt haar kwartaalcijfers over het afgelopen kwartaal bekend. En om een lang verhaal samen te vatten: het gaat prima met het bedrijf, en Samsung is inmiddels met ruime afstand de aller, allergrootste producent van smartphones. De nummer twee op deze ‘ranglijst’, Apple, verkocht maar ruim half zoveel iPhones: 26 tegen Samsung’s ruim 50 miljoen.

Gedoe rond een zoekfunctie

samsung-galaxy-s3-local-search-updates-300x200 Samsung Galaxy S3 nieuws in een notedopDe laatste dagen kopten alle grote tech blogs dat Samsung in het licht van de juridische strijd met Apple de lokale zoekfunctie van de Galaxy S3 had verwijderd met de laatste update. Naar snel bleek was dit geen gevolg van de gerechtelijke verwikkelingen, maar simpelweg een foutje. En dus is deze functie weer terug na een nóg nieuwere update. Voor Nederlanders was dit alles echt een storm in een glas water, aangezien de update die de functie weghaalde hier nog niet uitgerold was.

Hands-on met een rode Samsung Galaxy S3

Achja, als het dan toch komkommertijd is kunnen we ook nog wel de eerste hands-on video laten zien met de officiële Garnet Red Galaxy S3, speciaal voor de Amerikaanse provider AT&T. Wat denken jullie? Zou je zo’n rode kopen als deze in Nederland verkrijgbaar zou zijn? Of missen we ‘m hier eigenlijk helemaal niet?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee