Een Playstation controller op je Galaxy Note – het kán!

samsung-galaxy-note-ps3-300x165 Een Playstation controller op je Galaxy Note - het kán!

Hoewel het meeste nieuws rond Samsung’s Galaxy Note serie momenteel over de aankomende Note 2 lijkt te gaan, struikelen we soms over een bericht wat gewoon leuk is. Met een beetje handigheid bouw je uit een Playstation controller en een Galaxy Note een eigen gameconsole.

Zoals je in het onderstaande filmpje kunt zien werkt dit allemaal erg soepel, hoewel het natuurlijk niet de meeste handzame oplossing is. Wat ons erg aanspreekt is de mogelijkheid om het geheel weer op een televisie aan te sluiten.

Laat je het ons even weten als jij ook een dergelijke combi hebt gebouwd? Of iemand in de trein hebt gespot met een soortgelijke constructie? 🙂

(via AllAboutSamsung)

Galaxy deal tips

Praat mee