De Olympische Samsung Galaxy S3: filmpje! (+speciale app)

Inmiddels weten we het wel: Samsung is één van de belangrijkste sponsoren van de Olympische Spelen die eind van deze maand in Londen losbarsten. En ja: de Galaxy S3 is het ‘officiële toestel’ (hoewel bellen met andere toestellen gewoon toegestaan is tijden de Spelen). Bij zoveel spektakel hoort natuurlijk een promotie filmpje.

Wat kunnen we zeggen? David Beckham trapt een balletje, en sporters over de hele wereld gebruiken hun Samsung Galaxy S3 om hun bezigheden te coördineren, fotograferen, of van muziek te voorzien. Dit alles is geregisseerd door Emmanuel Lubezki, een cinematograaf om ‘u’ tegen te zeggen (mocht je ‘m tegenkomen). Het spotje is vanaf volgende week in meer dan 20 landen op televisie te zien.

Natuurlijk is er ook een speciale app beschikbaar voor iedereen die de Olympische Spelen optimaal wil beleven: Take Part 2012. Deze app is te vinden in de Play Store (HIER), en biedt een keur aan mogelijkheden. Zo zitten er een hoop games ingebakken (Olympische, wel te verstaan), kun je heel veel informatie krijgen over de lokaties waar de Spelen gehouden worden, en blijf je op de hoogte van het laatste Olympische nieuws. Dit alles is uiteraard ‘best experienced with the powerful hardware of the Galaxy S III’.

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee