Google introduceert Android 4.1 Jellybean – wanneer krijgt de Samsung Galaxy S3 deze update?

samsung-galaxy-s3-android-4-1-jellybean-225x300 Google introduceert Android 4.1 Jellybean - wanneer krijgt de Samsung Galaxy S3 deze update?Gisteravond lanceerde Google officiëel de volgende versie van haar immens populaire mobiele besturingssysteem Android, te weten versie 4.1 – bijgenaamd Jellybean. En voor iedereen met een smartphone is dan de natuurlijke vraag: krijgt mijn toestel ook een update naar deze laatste Android versie? Zo ook voor bezitters van de Samsung Galaxy S3.

In feite weten we op dit moment natuurlijk zo goed als zeker dát de Samsung Galaxy S3 een update gaat krijgen naar Android 4.1. De grote open vraag is ‘wanneer?’ Samsung zelf heeft in ieder geval nog niets laten weten – dat zou ook wel érg snel zijn, de dag na de introductie van de nieuwe Android.

En toch wagen de eerste speculanten zich in de roddelarena. Zo meldt de altijd goed geïnformeerde insiderwebsite SamMobile dat de update waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2012 naar de Galaxy S3 zal komen. Voor nu is het verstandig deze informatie met een kilo zout te nuttigen – maar zeker is dat dit de eerste, en vooral niet de laatste ‘voorspelling’ zal zijn die we de komende weken of maanden gaan horen.

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. vincentc zegt

    Ik heb niet echt denderende ervaringen met updates door samsung. Ik zit nog steeds op een update naar android 4.0 te wachten voor mijn samsung galaxy tab 10.1.

Praat mee