Gratis Eurosport abonnement voor Samsung Galaxy S3 gebruikers

samsung-galaxy-s3-eurosport-300x162 Gratis Eurosport abonnement voor Samsung Galaxy S3 gebruikersAangezien Samsung een belangrijk sponsor is van de aankomende Olympische Zomerspelen, en de Galaxy S3 het officiële toestel ervan (wat dit dan ook moge betekenen), is het niet meer dan logisch dat S3 bezitters de Olympische ontwikkelingen makkelijk op de voet kunnen volgen. Speciaal hiervoor bieden Samsung en Eurosport deze zomer een gratis abonnement – gedurende één maand – voor de Android Eurosport player.

Met deze player – te vinden in de Play Store en in de Samsung Apps winkel – kun je zowel Eurosport als Eurosport 2 kijken op je Galaxy S3. Normaal kost een maandabonnement €5,90.

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken download je de Eurosport player in de Play Store of uit Samsung Apps. Vervolgens kun je straks als S3 gebruiker je gratis maandabonnement activeren. Dit kan vanaf 14 juli tot 12 augustus. Voor meer informatie kun je terecht bij Eurosport.

(via SammyHub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      Als je je mobiele dataverbinding gebruikt om te kijken wel ja. Als je zorgt dat je een WiFi verbinding hebt is daar geen sprake van.

Praat mee