Eerste mijlpaal voor de Samsung Galaxy S3 bijna bereikt: 10 miljoen stuks

samsung-galaxy-s3-10-miljoen-stuks-300x225 Eerste mijlpaal voor de Samsung Galaxy S3 bijna bereikt: 10 miljoen stuksAl een tijdje voor de officiële introductie werd bekend dat Samsung van plan was om van de Galaxy S3 meer stuks te verkopen dan van de Galaxy S2 – veel meer. Het lijkt erop dat deze target vrij makkelijk gehaald kan gaan worden: al in juli verwachten de Koreanen de eerste 10 miljoen Galaxy S3’s verkocht te hebben.

Op zich is dit natuurlijk weinig verbazingwekkend, aangezien er al negen miljoen gereserveerd waren vóór de officiële release. Toch is tien miljoen verkochte exemplaren voor een Android smartphone een absoluut record, en het laat zien dat Samsung met haar Galaxy lijn voorlopig nog lang niet uitgegroeid is.

Tel hierbij op dat het toestel pas rond deze tijd in zowel de Verenigde Staten als Zuid Korea te koop is, en we kunnen in feite gaan zitten wachten op de 20-miljoen-stuks-mijlpaal. Dat doen we natuurlijk niet – we hebben nog meer te doen – maar heel lang zal het vermoedelijk niet duren voordat de Galaxy S3 de Galaxy S2 – met 22 miljoen verkochte exemplaren tot nu toe – voorbij zal zijn gestreefd.

(via SmartDroid)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee