Dé officiële wereldwijde Samsung Galaxy S3 reclamevideo

samsung-galaxy-s3-full-length-video-300x168 Dé officiële wereldwijde Samsung Galaxy S3 reclamevideoOjee, de Olympische Spelen zijn nog niet eens begonnen, en nu al worden we overspoeld door Samsung’s grootscheepse PR campagne rond de Samsung Galaxy S3. Of nouja, de spotjes die we vorige week hier plaatsten waren voor de Amerikaanse markt bedoeld, dus eigenlijk tellen die voor ons in Europa niet mee.

Nu heeft Samsung de officiële, wereldwijde promofilm van het toestel gepubliceerd – in de lange versie wel te verstaan. En eerlijk is eerlijk, nu begint ons een beetje te dagen hoe de Koreanen hun slogan ‘Designed for Humans’ bedoeld hebben. De video leg geen nadruk op de techniek – maar op het gebruik door de homo sapiens in verschillende situaties. Natuurlijk wordt er hier en daar wat overdreven, maar hé – het is een reclamefilmpje tenslotte.

Leuk is wel het kinderrijmpje dat rond 1:40 in beeld komt:

“E for the Engine that’s lighted with coke

 F for the Funnel that puffs out the smoke”

Een subliminale boodschap om gangsterrappers aan te spreken? Of stiekem toch gewoon een oud-Engels gedichtje? 😉

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee