Samsung Galaxy S3 unboxing!

samsung-galaxy-s3-unboxing-300x200 Samsung Galaxy S3 unboxing!Jaja, bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk het ritueel van het uitpakken – inmiddels verheven tot ware kunst: de unboxing video. Nouja, kunst: in ieder geval is het een leuk voorproefje voor iedereen die nog een paar weken moet wachten alvorens zelf een nieuwe Samsung Galaxy S3 in handen te hebben.

Opvallend is, dat de koptelefoon die Samsung met de Galaxy S3 meelevert dezelfde lijkt te zijn die we eerder al bij de Galaxy Note zagen – wat ons betreft goed nieuws, want dat belooft, in de combinatie met de uitstekende audio hardware een fijne geluidskwaliteit ‘out of the box’.

Overigens merkt GSMArena op dat, ondanks het feit dat Samsung weer heeft gekozen voor plastic-achtige materialen, het toestel niet goedkoop aanvoelt – iets dat we eigenlijk ook al bij de Galaxy S2 merkten.

Laat de voorpret beginnen!

(via [email protected])

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee