Samsung Galaxy S3 met drijvende filmpjes: Pop-up Play

Als eerste smartphone – voor zover wij weten – beschikt Samsung’s Galaxy S3 over de mogelijkheid om een videovenster ‘los te maken’ van van de videoapp zelf – ‘floating video’ – zodat je een filmpje, of een live stream kunt kijken terwijl je je email checkt (bijvoorbeeld).

Dank zij ‘Pop-up Play’ hoef je niks te missen als je bijvoorbeelde de finale van het aankomde EK voetbal, terwijl je toch vrolijk door blijft SMS-sen, emailen, Whatsappen, of pizza bestelt.

Waar wij eigenlijk benieuwd naar zijn, is of het hiermee ook makkelijk wordt om bijvoorbeeld YouTube als muziekspeler te gebruiken. Waar je nu nog in de weer moet met (soms omslachtige) third-party apps, zou het natuurlijk fijn zijn als je dankzij Pop-up Play gewoon muziek kunt blijven luisteren vanaf YouTube, terwijl je andere dingen doet op je Galaxy S3.

Waar zou de Pop-up Play feature verder nog handig voor kunnen zijn?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee