Dit is ‘m: de Samsung Galaxy S3 – een eerste overzicht

samsung-galaxy-s3-persfoto-1-237x300 Dit is 'm: de Samsung Galaxy S3 - een eerste overzichtHoewel het Unpacked evenement nog op stoom moet komen, is de eerste echte informatie over het toestel nu al beschikbaar: een 4,8 inch 720p HD scherm – Super Amoled, geen plus – een 8 megapixel camera, 8.6 millimeter dik, en natuurlijk een 1,4 GHz quad core Exynos processor, zorgen ervoor dat de Samsung Galaxy S3 met afstand de meest geavanceerde smartphone is die we de komende tijd op de markt gaan tegenkomen.

Samsung heeft dit keer een flinke hoeveelheid aandacht besteedt aan o.a. de stembesturing – S-Voice.

Gelukkig heeft Samsung besloten om de Galaxy S3, evenals de S2, te voorzien van een microSD slot, naast het aanbieden van 50 GB DropBox cloud storage.

Evenals HTC heeft Samsung nogal wat aandacht besteed aan de camera die – hoewel ‘maar’ 8 megapixel – over een hele serie nieuwe functies beschikt: ‘burst shot’ ‘best shot’ ‘face zoom’ en ‘group tag’. Ook de camera aan de voorkant is in staat om 1080p HD video op te nemen.

Met een batterij van 2100 mAh belooft Samsung een levensduur die significant langer is dan die van eerdere smartphones. En inderdaad: met een speciale ‘pad’ is het toestel draadloos op te laden!

De Galaxy S3 zal vanaf eind mei verkrijgbaar zijn – pre-orders beginnen natuurlijk al eerder…

Wat denken jullie?

samsung-galaxy-s3-officieel Dit is 'm: de Samsung Galaxy S3 - een eerste overzicht

samsung-galaxy-s3-wit Dit is 'm: de Samsung Galaxy S3 - een eerste overzicht

(via Engadget)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Gt3luke zegt

  Check de press release op de unpacked app. Daar staat alles al. Iemand sms en dan toch willen bellen? Gewoon telefoon naar je oor. fantastisch 🙂

 2. Jos zegt

  Mooie telefoon, maar die presentatie …

  Vergeleken met Steve Jobs is dit toch echt een glibberig, artificieel gebeuren.Plus dat slijmen met groen, brr..

  Jos

 3. Jan zegt

  Mh ik weet niet hij heeft niet de S2 feeling toen die uitkwam had je iets van ja dat is un beest. Hier heb ik het gevoel dat er niet veel verschil is tussen de Nexus en S3. De quad is een A9 oud dus, 720p oke beter is niet nodig op een telefoon, S-voice waarom moesten ze Siri na-apen weer zoiets wat je toch nooit gebruikt.

  Dr is gewoon geen wow-factor bij nieuwe Telefoons, dan zal ik me Desire HD toch maar niet weg doen.

 4. Joeri zegt

  Top! Had alleen een iets dunner randje, links en rechts mooier gevonden! Is dat technisch nog niet mogelijk???

Praat mee