29 mei: releasedatum van de Samsung Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-persfoto-11-150x150 29 mei: releasedatum van de Samsung Galaxy S3Het gerucht deed al even de ronde, maar Samsung heeft zojuist bevestigd dat de nieuwe Galaxy S3 in Europa vanaf 29 mei officiëel verkrijgbaar zal zijn. Ook in Nederland zal het toestel rond die datum geleverd gaan worden.

We wachten nog even op de officiële adviesprijs, maar we gaan ervanuit dat het toestel uiteindelijk in de winkel zal liggen voor een bedrag tegen de 600 euro.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. zegt

    599 vind ik een mooie prijs, is iets goedkoper dan de iphone maar daarvoor krijg je wel (een van) de beste Android toestellen. Ook knap van Samsung dat ze een thema zoals natuur zo sterk durven te tonen in de kern van het apparaat en design.

Praat mee