Samsung grootste smartphonemaker – topman noemt Galaxy S3

samsung-cijfers-300x225 Samsung grootste smartphonemaker - topman noemt Galaxy S3Samsung heeft haar kwartaalcijfers bekend gemaakt, en hieruit blijkt dat het Koreaanse bedrijf met afstand de grootste smartphone fabrikant ter wereld is geworden. Er gingen het afgelopen kwartaal bijna 45 miljoen smartphones van de fabrikant over de toonbank,zo’n tien miljoen meer dan van de directe concurrent annex zakenpartner Apple. Tevens verdringt Samsung Nokia van de eerste in de lijst ‘grootste telefoonfabrikanten’, een lijst die Nokia veertien (!) jaar lang aanvoerde.

Grappig genoeg versprak de op-éé-na hoogste Samsung bons zich tijdens de presentatie en noemde de volgende Galaxy telefoon bij naam: ‘we are anticipating very strong demand of Galaxy S3’. Voor zover er dus nog enige twijfel was, kan ook deze opzij gezet worden.

Overigens zijn er meer mensen op de gisteren uitgelekte afbeeldingen van de S3 gedoken, sommigen met beduidend betere Photoshop skills dan wij. Het resultaat: een mooie impressie van hoe het toestel er – mogelijk, ongeveer – uit gaat zien.

samsung-galaxy-s3-mockup-daniel-uy Samsung grootste smartphonemaker - topman noemt Galaxy S3samsung-galaxy-s3-mockup-daniel-uy-zwart Samsung grootste smartphonemaker - topman noemt Galaxy S3

(via AllAboutSamsung, DanielUy)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee