Samsung Galaxy S3 komt in meerdere versies (en tóch met 1080p scherm?)

samsung-galaxy-s3-mockup-22-150x300 Samsung Galaxy S3 komt in meerdere versies (en tóch met 1080p scherm?)

Galaxy S3 concept

Eerder deden er berichten de ronde dat de nieuwe Samsung Galaxy S3 voorzien zou zijn van een 1080p Full HD beeldscherm. En ondanks dat wij pas nog concludeerden dat de kans hierop eigenlijk klein is (HIER), blijft de originele bron van het 1080p-gerucht (de Amerikaanse blog BGR) volhouden dat de Galaxy S3 inderdaad over deze extreem hoge scherm resolutie gaat beschikken. Dit in tegenstelling tot andere bronnen die het op de meer bescheiden 720p HD resolutie houden.

Daarnaast zou de Galaxy S3 in twee kleurstellingen op de markt moeten komen – aansluitend bij de afbeelding op de uitnodiging voor het evenement op 3 mei. Naast een witte versie van het toestel komt er ook een blauw-zwarte variant.

Tevens is de Galaxy S3 het officiële toestel van de Olympische Spelen die deze zomer in Londen worden gehouden, hoewel wij niet helemaal weten wat we ons daar dan bij moeten voorstellen. Mogen atleten dus alleen bellen met een Galaxy S3? Krijg iedere deelnemer er ééntje cadeau? Wij weten het niet, maar de eerdere geruchten dat Samsung de Spelen zal aangrijpen om het toestel flink in de schijnwerpers te zetten blijken dus te kloppen.

Als laatste zou het toestel ook nog in twee verschillende versies met 16 of 32 GB opslagcapaciteit op de markt komen.

(via BGR)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee