Fotootje! Is dit dan de Samsung Galaxy S3?

samsung-galaxy-s3-lek-final-design-225x300 Fotootje! Is dit dan de Samsung Galaxy S3?Na een stortvloed aan vermomde Samsung Galaxy S3 varianten, schetsen, en mochups, nu dan een foto waarvan we zouden kunnen aannemen dat hier de definitieve versie te zien is.

Opvallend is de behoorlijk dunne rand rond het scherm – de bezel – als mede het feit dat de zichtbare buitenrand wel van metaal lijkt te zijn. Dit laatste kan natuurlijk ook gezichtsbedrog zijn, aangezien de kwaliteit van de foto zelf natuurlijk nogal te wensen over laat. En ook hier lijkt weer bevestigd te worden dat Samsung inderdaad ervoor heeft gekozen de Galaxy S3 een fysieke Home knop mee te geven, naast de twee aanrakingsgevoelig toesten.

(via PhoneArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • jan zegt

      de randen van de homebutton is volgensmij nu belicht. daarom is die nu zo duidelijk aanwezig. ik verwacht dat hij in het echt veel minder zichtbaar zal zijn

  1. Joeri zegt

    Ben benieuwd of Samsung net zo’n aantrekkelijke look als iPhone kan creeëren. Qua specs heeft Samsung daar absoluut geen moeite mee!

Praat mee