Uitgelekte foto Samsung Galaxy S3 ontmaskerd?

De foto die gisteren opdook van de Samsung Galaxy S3 – zónder ‘dummy case’ – is mogelijk nep. Het zou gaan om een gefotoshopte foto van een Galaxy Nexus. Dit zou natuurlijk verklaren waarom deze Galaxy S3 zoveel op de Galaxy Nexus lijkt.

Of het echt zo is? Oordeel zelf:
sgs3render Uitgelekte foto Samsung Galaxy S3 ontmaskerd?

Als het zo is: jammer, of niet?
(via @sammobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Dennis zegt

    Ik vind het aan de ene kant wel beter. voor de gemiddelde consument is het niet verstandig om hem zo veel mogelijk op de nexus te laten lijken. vanwege het feit dat ze dan gaan denken waarom zou ik voor de s3 gaan als die qua uiterlijk hetzelfde eruit ziet als de nexus

    • Joeri zegt

      True! Hopelijk krijgt hij wel de mooie zilveren achterkant mee van een eerder spy-shot. Maar bij Samsung weet je het nooit. 3 mei is d-day of is dat tegenwoordig S-day???

Praat mee