Codenaam GT-i9300 mogelijk toch geen Samsung Galaxy S2 Plus

samsung-galaxy-s2-plus-note-4-inch-182x300 Codenaam GT-i9300 mogelijk toch geen Samsung Galaxy S2 PlusHoewel er een tijd lang allerlei voortekenen op wezen dat de Samsung GT-i9300 misschien wel eens niet de Galaxy S3 maar de Galaxy S2 Plus zou kunnen zijn, ins inmiddels ook deze laatste mogelijkheid onwaarschijnlijk gebleken.

Onlangs doken er nieuwe specificaties op die bij de Samsung GT-i9300 horen, en hoewel deze eigenlijk allemaal prima bij een Galaxy S2 Plus zouden passen, lijkt er toch iets meer aan de hand te zijn. Samsung is namelijk ook bezig haar Galaxy Note produktlijn uit te bouwen, en het lijkt erop dat Samsung van plan is een handzamere versie van dit toestel te lanceren – voor iedereen die het 5.3 inch scherm te groot vindt.

Zoals we op de eerdere foto’s al zagen beschikt de GT-i9300 over een aantal Note-specifieke applicaties, die bedoeld zijn voor gebruik met een stylus: Samsung’s S-Pen. Het lijkt ons sterk dat Samsung deze functionaliteit aan de uiterst populaire S2 smartphone serie gaat toevoegen, juist omdat het door de S-Pen toch een beetje een niche-produkt zal worden, net als de Galaxy Note dat is.

En dan is er natuurlijk nog de schermgrootte. De nieuwe kleinere Note variant lijkt te zijn voorzien van een 4 inch HD scherm. En een Galaxy S2 Plus met een kleiner scherm dan de eerste Galaxy S2: nee, dat is niet logisch.

(via AllAboutSamsung)

Galaxy deal tips

Praat mee