Samsung Galaxy S3 release in april mogelijk bevestigd

samsung-galaxy-s3-april-300x180 Samsung Galaxy S3 release in april mogelijk bevestigdHet blijft gonzen van de geruchten rond de releasedatum van de Samsung Galaxy S3. Deze keer zou uit informatie van Samsung’s reclame agent Cheil Worldwide blijken dat er een grootschalige reclamecampagne in Engeland gepland is vanaf die maand, met een focus op de opening van de Olympische spelen op 27 juli.

Verder zouden Samsung officials die – uiteraard – anoniem wensen te blijven april als release maand hebben bevestigd.

Zoals gebruikelijk is het lastig te voorspellen wat dit voor de release in Nederland betekent. Als de Engelse release – wat vermoedelijke de eerste markt is waar de S3 te koop zal zijn, net als de S2 vorig jaar – begin April gepland is, is er een kans dat wij het toestel nog voor mei in de winkels vinden. Maar een release in de tweede helft van april maakt het waarschijnlijk – zoals wij al meermaals hier ‘voorspeld’ hebben – dat de Galaxy S3 gewoon in mei in de Nederlandse winkels ligt.

Eerder bevestigden verschillende insiders al – onafhankelijk van elkaar – dat tenminste de onthulling van de Galaxy S3 wel eens in april zou kunnen gaan gebeuren.

(via ZDNet)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee