Officieel: Android 4.0 upgrade Galaxy S2 vanaf 10 maart (update: NOPE)

dode-mus-e1331284925980-300x174 Officieel: Android 4.0 upgrade Galaxy S2 vanaf 10 maart (update: NOPE)Update:

Om maar met de deur in huis te vallen: Samsung heeft haar eigen berichtgeving tegengesproken – de Android 4.0 update voor de Galaxy S2 komt toch niet morgen al. Via haar Twitter account liet het concern weten dat het vorige bericht niet correct is, en dat het precieze moment nog bekend zal worden gemaakt.

(via @samsungtomorrow)

samsung-galaxy-s2-android-ics-update-officieel-300x140 Officieel: Android 4.0 upgrade Galaxy S2 vanaf 10 maart (update: NOPE)Eerdere berichtgeving:

Hej, kijk nou! Samsung heeft zich – eindelijk – echt officieel uitgesproken over de Android 4.0 Ice Cream Sandwich upgrade voor de Galaxy S2. Op 10 maart moet het gaan gebeuren, zo maakte de fabrikant bekend via de eigen website (HIER). De officiële FAQ pagina is inmiddels ook online (HIER).

Nu kunnen we dus eindelijk ophouden met eindeloos speculeren, en overmorgen beginnen met het in de gaten houden van Kies of de OTA update, want – en we durven het bijna niet te zeggen – we weten natuurlijk nog niet of dit betekent dat ook Nederlandse gebruikers op 10 maart aan de beurt zijn.

Fingers crossed…

Galaxy deal tips

Reacties

   • jan zegt

    bij mij zijn het twee dingen de sd kaart en mijn wifi bij allebei start hij opnieuw op had eerst mijn sd verwijdert toen bleef het weg maar naar enige tijd begon het opnieuw opstarten weer en na mijn wifi uit te hebben gezet blijft hij wel gewoon werken.

  • Joost zegt

   Je hebt de laatste update via Kies binnengehaald. De ” herstartfout” wordt door Samsung erkend. Oplossing: zolang Adroid 4.0 nog niet verkrijgbaar is moet je je externe geheugenkaartje uit je Galaxy S2 halen en het probleem is opgelost. (Ik spreek uit ervaring) mvg.Joost

 1. Michael zegt

  Tja, het jammere is dat het waarschijnlijk ongeveer nog minstens 6 maanden gaat duren voordat Vodafone zijn eigen smaakje erbij heeft gezet.
  Dus we moeten langer wachten.

 2. Dirk zegt

  Uit de ‘release notes’: Because of ICS OS feature, Adobe flash and Bluetooth 3.0 HS will not be supported in ICS OS (Bluetooth 3.0 is supported still)

  En de ondersteuning van Flash was nu juist het verschil met de IPad (en een veel gehoorde kreet in de reclame uitingen). Jammer, maar toch nog maar even wacht met een update naar ICS…..

 3. tonytrimb zegt

  eerst gaan ze zorgen dat je niet om de haverklap een vastloper, reboot gaat krijgen met de introductie. HET IS GEWOON nog NIET betrouwbaar genoeg.

  Op het werk zijn er 2 groepen. De samsung galaxy groep (waartoe ik behoor) en de iphone groep. Alleen de samsung groep heeft allemaal problemen met spontane herstarts , vastlopers en andere problemen na updates.

  Als samsung hier mee door zou blijven gaan, omdat een groot aantal mensen een update belangrijker vind dan een goedwerkende telefoon gooien ze hun eigen ruiten in.
  Als je straks met de update weer problemen krijgt, ga je toch een keer nadenken, om de volgende keer toch maar een betrouwbaar toestel te kopen?

  Ik vind de iphone niet zo super, maar hij werkt wel betrouwbaarder, en daarom zie ik steeds meer mensen om me heen voor dit toestel kiezen.

  gewoon geduld met de update ,en geef samsung nog 1 kans om het eens een keer goed te doen.
  Ze maken mooie dingen maar aftersales is 1000 keer slechter dan bij Apple.

  Bij mij staat 2.3.4 er weer op omdat dat de minste problemen geeft. 2.3.5 en 2.3.6 is zo onstabiel als een windows vista pc.

  fijn weekend

   • tonytrimb zegt

    Kan, hoor ik vaker bij low profile users.
    Mijn eerste week had ik ook geen problemen totdat ik meerdere apps er op had gezet.
    daar moet je systeem wel geschikt voor zijn Toch?

 4. zegt

  @tonytrimb, 100% waarheid, maar blijft een fijt, Samsung komt te vaak met valse beloftes en daar zijn de Samsung Users erg zat van.

  Zeg dan, we zijn bezig met een update maar kan maximaal 6 maanden duren, dan valt het altijd mee als de update eerder gaat komen.

 5. zegt

  @lf, gebruik je de telefoon alleen voor de buitenwereld?, of heb je ook verschillende functies in gebruik. “De telefoon werkt ook zonder 4.0 super hoor!” <– gaat bij mij en vele anderen net op. Erg mooi toestel in gebruik maar stabiel!!!, ho maar. En dit idd wel na de laatste update..

 6. Witte zegt

  Weet niet hoe mensen erin slagen om de galaxy s2 onstabiel te krijgen met stock software. Heb die van mij sinds juni vorig jaar en die is echt nog nooit vastgelopen of reboot van zichzelf. Heb er ook nooit een custom rom op gezet ofzo… werkt prima zo vind ik. Ook zet ik er niet teveel rommel op … 95% van de apps in de store zijn toch niet te betrouwen.

  Voor men galaxy s2 had ik een motorola droid … en dat ding was pas instabiel … Grootste rommel die ik me ooit heb aangeschaft.

  • tonytrimb zegt

   Klopt een beetjes, apps zijn niet altijd ok,
   Maar als ik geen apps wil, ga ik ook geen smartphone nemen.
   Na gebruik van games , heb ik altijd een warme telefoon, en dat lijkt me niet zo goed voor de levensduur, maar handige tools moeten toch geen probleem zijn?

   heb je ook een extra sd kaart er in?
   dit gaf ook probelemen bij mij.
   succes en mooi dat hij bij jou zo satbiel is gebleven.

 7. Martijn zegt

  Als 3.2.6 bij jou stabiel draait heb je geluk. Mijn S2 is na een reparatie door samsung zelf geupdate van 3.2.4 (stabiel, nooit problemen) naar 3.2.6. Nu last van de bekende spontane reboots. Het ligt dus echt niet aan de gebruikers. Bij de een gaat het goed, bij de ander niet

 8. Ettepet zegt

  Ben van een iphone overgestapt naar een galaxy s2 en raad eens wat mijn volgende telefoon wordt ja een iphone. Android is een buggy niet af besturings systeem dat ik eigenlijk niet eens m’n magnetron zou laten besturen laat staan m’n telefoon, Als de dag half voorbij is heb ik een lege batterij, Zit je op een belangrijk telefoontje te wachten wil je even kijken of er iemand gebelt heeft staat die K*t telefoon gewoon uit terwijl de batterij bijna vol is. De ene foutmelding en vastlopende app na de andere daar wordt ik niet vrolijk van. Snap dus niet waarom iedereen zo positief is over android en de galaxy s2.

  • zegt

   @Ettepet Een Android phone is nu eenmaal anders. Dat betekent ook dat jij als gebruiker eerst moet wennen aan een andere telefoon. Als ik als Android gebruiker over zou stappen naar een iPhone zou ik ook moeten wennen. Bepaalde zaken werken anders. Als jij zo tevreden was met de iPhone waarom ben je dan overgestapt? Ik zou zeggen:gauw weer een iPhone kopen en de SII verkopen aan iemand die wel met Android om kan gaan.

 9. ReQuiem zegt

  Het wordt er niet beter op met samsung. Ik neem aan dat als het op de website wordt geplaatst daar een opdracht voor toe is gegeven. Gebeurd niet zomaar

 10. Nader tot U zegt

  Nou had ik al niet zo’n hoge pet op van Samsung, maar wat ik hier zoal lees aan gebruikerservaringen over buggy software en spontane herstarts… Het blijkt nog erger dan ik dacht!
  Ik begrijp de afgunstige ongefundeerde aanvallen op Apple op bv. Nujij.nl steeds beter. Pure frustratie. Apple maakt nou eenmaal 1e klas software, kun je altijd op bouwen en vertrouwen. Samsung, precies wat ik dacht, prutst kwa software maar wat aan.
  Bij Apple is een softwareupdate altijd een verbetering en verfijning van de voorgaande versie, bij Samsung moet je blijkbaar rekenen op extra instabiliteit.

  Ieder zijn ding hoor, maar een wat genuanceerde mening van samsung-liefhebbers over Apple producten zou wel terecht zijn. Sterkte met de komende update, ik zal duimen voor jullie.

   • Nader tot U zegt

    Ik hoop niet dat je serieus wilt beweren dat Samsung’s software net zo stabiel is als die van de iPhone.
    Ik kan best diverse redenen verzinnen waarom men zo’n Galaxy wil ipv. een iPhone, maar stabiliteit en betrouwbaarheid komen in dat lijstje niet voor. En dit forum lezende word ik daar ernstig in bevestigd.
    Een uitvallende restartende iPhone zou ik gelijk ter reparatie aanbieden, maar als een Galaxy dat doet moet je er maar aan wennen ofzo? Of je software downgraden? Ik zou daar persoonlijk niet vrolijk van worden.

    • Arthur Dent zegt

     Zoals je kunt lezen beweer ik niks. Ik stel een vraag. Volgens jouw eigen logica zouden ook iPhone gebruikers gefrustreerd moeten zijn, want ook over dat toestel zijn op internet fora te vinden waar mensen hun problemen bespreken.

     • Nader tot U zegt

      Je beweert het inderdaad niet, maar je suggereert het wel.
      Jammer dat je niet inhoudelijk reageert. Ik heb geen zin in welles/nietes, ik vraag me wel oprecht af of het echt zo ernstig gesteld is met Samsung.
      Dat steenkool-Engels in de ICS update gebruiksaanwijzing (http://skp.samsungcsportal.com/integrated/popup/FaqDetailPopup.jsp?seq=422548&cdsite=ph) doet wat mij betreft het ergste vermoeden.
      iOs zal ook wel zijn nukken hebben, maar ik heb in 1 1/2 jaar tijd nog geen enkele bug kunnen ontdekken, terwijl ik daar behoorlijk gespitst op ben.

     • Arthur Dent zegt

      En wederom beantwoord je mijn vraag niet 🙂 zo moeilijk is die toch niet? Ik trek de logica van jouw stelling in twijfel. Het gaat niet om de inhoud, het gaat om de manier waarop jij verbanden projecteert en dingen veralgemeniseert. Beide merken hebben zo hun problemen. Niks mis mee. Maar om hieruit te concluderen dat een gebruikersgroep gefrustreerd is, lijkt mij nogal ver gezocht. That’s all.

     • Nader tot U zegt

      Sorry hoor, maar na het lezen van wat threads (zoals deze: //www.galaxyclub.nl/samsung-galaxy-s2-android-2-3-6) op dit forum mag ik toch wel concluderen dat Samsung kwa software blijkbaar onbetrouwbare meuk maakt die je dure smartphone naar zijn grootje helpt. Ik zie hier toch wel een nuance verschil met Apple 🙂

     • Arthur Dent zegt

      Ow! Jij wilt gewoon zeggen dat jij Apple beter vindt. Zeg dat dan gewoon, maar doe geen uitspraken over de gebruikers van een bepaald merk/toestel en hun gemoedstoestand.

  • See2Rough zegt

   grotendeels is de software het probleem van android maar het klopt dat de problemen wel erg zijn daarom zijn er ook mensen die software verbeteren o.a. XDA dus je kan niet alles op samsung schuiven

   • Nader tot U zegt

    Het is anders wel Samsung die dat apparaat levert, met software.
    En dat voor een bedrag waarvoor je wel wat mag verwachten ook!
    Maar niet dus.

 11. riboet zegt

  Ik heb em nu vanaf juli ’11, netjes geupdate en zoals iedereen de voor mij persoonlijk handige apps als whatsapp en facebook etc geïnstalleerd. Maar ook ik heb een hels irritante periode gehad dat ie zomaar blind reboot, nog dat ie zomaar gesprekken beëindigt en gewoon instabiel is maar het ergste vind ik dat ik er niet met goed fatsoen op kan werken zonder dat de batterij erop leegvliegt: 2 p/dag a/d lader of laptop is eerder gewoonte dan uitzondering. En juist daarom hoopte ik op Ice Cream en weerhield ik mezelf van rooten en zelf tweaken naar voorkeur, ook omdat ik als oud systeem- en netwerkbeheerder begrijp hoe je je device hackable maakt door er software of cracks op te plaatsen waar de herkomst op z’n zachtst gezegd van onbekende aard is. Over ondersteuning nog maar niet te spreken…
  Hoe dan ook, nu Samsung/Vodafone nu weer lijken te teuten en dralen ga ik em toch maar rooten en laat ze maar een end aanmodderen.
  Ik had graag een iPhone gehad maar de aanbieding van Vodafone was met de S2 stukken voordeliger plus de awards die het gekke ding kreeg, allemaal m/i onterecht.

  Het is dat mijn abonnement al zolang om een vernieuwing vroeg, ik belde veel minder dan mijn 450 minuten bel-tegoed dat de overstap naar een smartphone plus abo eigenlijk voor de hand lag. Of ik de S2 weer zou nemen betwijfel ik ten zeerste..!

 12. Nader tot U zegt

  Ik hoop niet dat je serieus wilt beweren dat Samsung’s software net zo stabiel is als die van de iPhone.
  Ik kan best diverse redenen verzinnen waarom men zo’n Galaxy wil ipv. een iPhone, maar stabiliteit en betrouwbaarheid komen in dat lijstje niet voor. En dit forum lezende word ik daar ernstig in bevestigd.
  Een uitvallende restartende iPhone zou ik gelijk ter reparatie aanbieden, maar als een Galaxy dat doet moet je er maar aan wennen ofzo? Of je software downgraden? Ik zou daar persoonlijk niet vrolijk van worden.

  • zegt

   Goede morgen,

   Direct nadat dat de Samsung S2 op de markt gekomen is heb ik hem aangeschaft. Omdat ik een eigen zaak heb wilde ik mezelf verwennen met een eerste echte “smartphone”
   Onstabiliteit heb ik nooit geen last van gehad, zou dit het geval zijn geweest, geloof me dat ik dat ding dan direct op marktplaats gezet had, en een andere respectievelijk een Iphone aangeschaft.

   Nu moet ik wel bekennen dat ik erg veel bel, maar weinig tot geen applicaties gebruik, alleen een paar die voor mij relevant zijn, spelletjes speel ik al helemaal niet.

   Net gekeken, Android 2.3.3 staat er (nog) op 🙂

   Wat ik niet zo begrijp is dat mensen die een Iphone hebben moeten zeuren hoe slecht Samsung is, en andersom.
   Vroeger was dat ook altijd tussen AMD en Intel bezitters, werkelijk nét kleine kinderen…De mijne is beter….Neee de mijne is veeel beter..
   Tjonge jonge get a life!

 13. ArjenP zegt

  even de andere kant van het verhaal, ik heb mn S2 al geruime tijd, heb probleemloos geupdate, heb geen spontane reboots of andere uitval en draai probleemloos 2.3.6., ben wel kieskeurig met de te installeren apps en wil ook graag weten waar mijn batterij aan opgaat, heb onnodige zaken uitstaan en heb hem 1 x per 2 dagen aan de lader, kortom ben helemaal happy en wil géén ander toestel ( of misschien de S3 ??)

  • martijn zegt

   groot gelijk. k had er ook nooit last van (wel in het begin, maar toen had ik hem geruild). dus misschien op naar de S3.

  • Nader tot U zegt

   Ja naar info, daarom stel ik mijn vraag ook 🙂

   Mijn zoon zit aan een S2 te denken ipv een iPhone, maar ik vraag me af of ik daar aan mee wil betalen. Ik heb geen zin in toestanden.

   Behalve smalende opmerkingen krijg ik geen antwoord op mijn vraag. Ben bang dat ik het antwoord dan wel kan raden 😉

 14. Rens zegt

  Nader tot U wil nergens heen met zijn punt behalve dan misschien een paar samsung gebruikers bekeren zoals een jehova getuige. Hij meldt hier in de discussie een bericht over iets in de trant van “Apple is beter dan Samsung” en gaat hier vervolgens zelf weer uitgebreid op in wat niet de bedoeling is van dit forum en al helemaal niet van dit topic.

  Het is fijn om te horen dat “Nader tot U” tevreden is met zijn overstap naar een iphone maar dat hoeven wij hier niet te weten. Wij bespreken hier wanneer de volgende android update mogelijk gaat uitkomen. Voor de klaagmuur verwijs ik u naar Israël.

 15. ArjenP zegt

  Beste Nader tot U, met onderstaande opmerkingen lijk je niet echt op zoek te zijn naar antwoorden, als de S2 je niet kan boeien ga dan s.v.p. naar een andere site, alvast bedankt !

  Nader tot U
  Posted maart 10, 2012 at 3:18 PM
  Ik hoop niet dat je serieus wilt beweren dat Samsung’s software net zo stabiel is als die van de iPhone.
  Ik kan best diverse redenen verzinnen waarom men zo’n Galaxy wil ipv. een iPhone, maar stabiliteit en betrouwbaarheid komen in dat lijstje niet voor. En dit forum lezende word ik daar ernstig in bevestigd.

  • Nader tot U zegt

   Laat maar, het antwoord is me inmiddels wel duidelijk. Hartelijk dank voor uw reactie 😀

   Ik zag nu net ook dat de thread over 2.3.6 doorloopt tot nu toe, en zag ook remedie van Samsung voor het spontane herstarten voorbijkomen: wifi uitzetten!

   Mijn zoon zal ik de 2.3.6 thread laten lezen, die is zo angsaanjagend dat ie spontaan op andere gedachten zal komen.

   Gelukkig maar voor jullie dat vandaag dan eindelijk die langverwachte update komt. En dan maar hopen dat het een verbetering is. Ik hou de vinger aan de pols.

 16. okkisje zegt

  Heb al een tijd een samsung galaxy sII tot ik het in mijn hoofd kreeg om een iphone te nemen. Spijt……… niet te zuinig wat een waardeloos ding. Kleiner scherm, weinig instel mogelijkheden en batterij binnen een dag leeg. Had ik niet met de sgsII. Heb de sgs II aan mijn vrouw gegeven en die geeft hem echt niet meer terug 🙂

 17. Vertex zegt

  Beste Nader tot U,
  Ik begreep dat u zich niet begrepen voelt en daarom probeer ik een antwoord op uw vraan te geven.

  Ik gebruik SG2 nu ruim een jaar en nooit problemen mee gehad. Het werkt perfect en dat meen ik echt. Het Android besturingssysteem loopt zeer stabiel.
  Het ligt er natuurlijk aan hoe je met je toestel omgaat. Het maakt degelijk verschil of je lukraak een app installeert of dat je je daar vooraf in verdiept. Het is een open source hetgeen betekent dat het in je voordeel kan werken maar evengoed in je nadeel als je onvoorzichtig mee omgaat. Er is geen goed of slecht. Je toestel reageert op hetgeen wat jij ermee doet. Ik zou je (je zoontje) de SG2 van harte aanbevelen. Het is zeker een goed product. Ik hoop bij deze antwoord op je vraag te hebben gegeven.

  • Nader tot U zegt

   Dank voor uw reactie. Fijn dat uw SG2 doet wat er van verwacht mag worden.

   Pubers houden niet zo van zich ergens in verdiepen, die klikken maar wat aan, zeker als het gratis is. Onvoorzichtig dus.

 18. sidlovestina zegt

  ik heb mijn SII nu al geruime tijd….. talloze apps erop, weer eraf en andere er weer op…… sommigen zijn blijvers 🙂 , SD kaart van 8gb erin, wifi aan,
  werkt perfect, nadeel dat de batterij snel leeg is maar opgelost met een extra batterij die ik laad in apart laadstation. Trouwens als je de iphone gebruikt dan is de batterij ook snel leeg … maar daar kan je dus geen andere batterij insteken , ha!

  ik heb het NOOIT gehad voor de iphone en zal dat ook nooit hebben…. ken genoeg mensen die er één hebben en nee, niks voor mij.

  Zelfs al zou mijn samsung af en toe eens uitvallen dan nog zou ik er weer één kopen als dat zou moeten 😉

   • Erik zegt

    Ik heb uitstekende battery life op mijn sgs2 en geen extra batterij nodig. Batterijproblemen komen vaak door applicaties en dan zijn het vaak wake lock issues. Die applicaties zijn overigens makkelijk op te sporen met bijv BetterBatteryStats.

    • Nader tot U zegt

     Het staat anders letterlijk in de FAQ van Samsung:

      “Because of ICS OS feature, Adobe flash and Bluetooth 3.0 HS will not be supported in ICS OS (Bluetooth 3.0 is supported still)”

     Of bedoelen ze niet altijd wat ze zeggen?

     • Arthur Dent zegt

      Sinds Android 4.0.3 is Flash volledig ondersteunt door het besturingssysteem. Dat de informatie in deze uitgelekte FAQ maanden oud is komt jou misschien goed uit, maar zegt verder niks.

      Maargoed, ik raad je aan om je onzekerheid op een andere website uit te gaan leven. Goedenacht!

 19. Rejan zegt

  Het is voor heel veel iphone gebruikers, moeilijk te verteren om overal in tests en informele nieuwsberichten, te vernemen hoe de Samsung Galaxie S2 in alles overheerst. Je zal maar zo een duur ding hebben gekocht en moet dan machteloos toezien hoe je wordt voorbij gestreefd door zo een Aziatische fabrikant. Slikken dus.
  Vandaar dat veel van deze gedesillusioneerde zielepoten bij de concurrent naar foutjes gaan zoeken.
  Ik voel een heel klein beetje met die …..nee toch niet, had je ook maar een Samsung moeten aanschaffen.
  Ik ben er heel tevreden mee, hij werkt al een paar mnd super!
  Alleen wel uitkijken met apps die eigenlijk in de prullebak horen.
  De meeste problemen komen daar ook door. Er zijn zelfs apps die je S2 er als een Iphone uit willen laten zien. Dat is volgens mij pure sabotage! Die dingen horen niet op zo een super phone als de SG2.
  Ik hou mijn SG2 de komende tijd lekker in actie!

  • zegt

   Met een ding verliest Samsung het DIK van de iphone, en wel commercie.

   Ik word daar gek van, in elk reclame blaadje van een of ander elektronicawinkel lees ik bij bijna elk rubriek weer “met iphone dock” of geschikt voor Iphone” geschikt voor “ipad” werkt met “ipod” en en en i…i…i…i…ai ai krijg daar de schijt van!!!! 😛

 20. Rejan zegt

  Global Mobile Awards 2012 Barcelona.

  Best Smartphone

  Samsung for Samsung Galaxy S II

  Best Feature Phone or Entry Level Phone

  Nokia for Nokia C3-00

  Device Manufacturer of the Year

  Samsung

  Proud owner of SG2

 21. Kimbo zegt

  @ Nader tot U

  heb jij aandelen in apple?
  de S2 is op alle fronten beter dan de i-phone.
  maar dat had je vast wel kunnen zien op deze site.

 22. khan zegt

  Samsung heeft tegenover i4u.com bevestigd dat de Ice Cream Sandwich-update voor de Galaxy S II vertraagd is. Het was de bedoeling dat de update vandaag naar de toestellen zou komen, maar dat wordt dus wat later. Wanneer, wil Samsung nog niet zeggen.
  Samsung Galaxy S II
  Het bedrijf heeft gemeld dat er inmiddels een datum is vastgesteld wanneer de update wel wordt vrijgegeven, maar die datum wordt nog niet officieel bekendgemaakt.

  Het gaat niet van een leien dakje met de Android 4.0-updates bij Samsung, hoewel dit bedrijf samen met Google de eerste telefoon heeft ontwikkeld die van dit nieuwe besturingssysteem is voorzien: de Galaxy Nexus.

  De eerste telefoon die Samsung probeerde van een update te voorzien was de Nexus S, de vorige Google-telefoon. Dat ging ook niet al te lekker, want veel gebruikers klaagden over vastlopers nadat de update was geinstalleerd. Vervolgens trok Google de updates weer terug, zonder toe te geven dat de talloze vastlopers daar de reden voor waren.

 23. Kees van Zanten zegt

  Nog nooit zo’n kutgevoel gehad van een wereldmerk *kuch* als Samsung pretendeert te zijn, die zo ongelofelijk slecht met zijn klanten omgaat. Aziatisch van orgine notabene waar eer en respect nog met hoofdletters geschreven worden, pardon, werden.
  Het niet fixen van erg slecht software voor de Galaxy SII met 10 herstarts per dag waar je niks aan kunt doen zal ertoe leiden dat ik toch maar weer ga kijken of Nokia/MS de boel beter op orde heeft. Daar ben ik tenslotte mee begonnen en 99% van de tijd tevreden geweest met mijn 6310. Maar Samsung echt niet meer. Miljoenen toestellen verkopen, miljoenen winst maken en dan zo met je klanten omgaan…. Bahh

 24. Wim zegt

  Jongens ik gebruik 4.0 op de galaxy nexus, werkt super. Heb ook zo’n i phone ding gehad maar die kan hier echt niet tegenop.
  Hopen dat de update snel komt. succes ermee allemaal.

 25. vincent zegt

  wat heb je aan een telefoon zoals iphone terwijl je niet eens aan kan sluiten op elke pc.
  om liedjes te instaleren op je gsm, Je moet telkens op die pc een itunes software beschrikken, maar bij samsung s2 hoef het niet sluit aan en ga via deze pc naar je telefoon gegevens.

 26. ramon zegt

  Ik weet niet waar jullie over zeuren, mijn sgs2 is heel stabiel, nooit vast lopers en/of uitval, heb hem nu ongeveer een half jaar en heeft vol gestaan met apps maar nooit problemen mee gehad, ik heb hem gekocht bij mediamarkt, dus geen vodafone of andere providers toestel.

 27. Stans zegt

  Vorige week een update aangeboden gekregen op mijn SII Sindsdien wordt het toestel zeer regelmatig heel erg heet, bijv tijdens bellen, of internetten. De batterij gaat dan ineens bijna leeg en opladen lukt niet. Een keer kreeg ik de melding “Opladen beëindigd, spanning te hoog” Ik ben bang dat er zo iets definitief stuk gaat, maar het gekke is dat het tussendoor ook weer gewoon over is en alles normaal werkt. Iemand een idee?

   • Toinie zegt

    Zelfde probleem bij mij! Heb mijn telefoon geupgrade naar android 4.0 ICS… daarna krijg ik continu de melding; Opladen onderbroken. Spanning te hoog. Iemand oplossingen? Rebooten en half uur eruit halen werken niet…

    • Mario zegt

     Ik heb exact hetzelfde probleem. Tot aan de update werkte de S2 helemaal perfect, maar sinds de nieuwe update gaat de telefoon niet langer mee dan 2 uur. Iemand al gevonden wat het probleem kan zijn?

 28. Seekles zegt

  Ook hier problemen met opladen. De telefoon is heel erg heet. Ik zet hem maar even uit. Hoop dat er snel een oplossing komt.

 29. Ruben zegt

  Men samsung galaxy S2 kwam zonet ook behoolijk warm tijdens facebook aplicatie. Sinds update android 4.0.3 batterij duur veel te kort. Ik graag niet meer aan een volledige dag. Voor opdate met gemak een dag en een half!

  Wat voor update is dit eigenlijk. Die kut samsung touchwiz staat er nog altijd op! Die trekt gewoon op niets! Android ICS originele looks zijn 100 keer beter! De samsung touchwiz hapert zelfs meer! Voorlopig gebruik ik NOVA LANCHER. Die geven met op zen minst een beetje ICS gevoel! En werk enorm vlot!

  Geen faceunlock ???
  Geen ISC Unlock screen ???
  Onmogelijk om mappen te maken in aplicatie menu??? ( wel op homescreen)
  …..

  En los van ICS erger ik mij ook aan het feit dat een herrinnering in de samsung agenda slechts heel kort 1 melding geeft! Heb zo al 14 afspraken gemist!

 30. Klaasio zegt

  Ik heb hetzelfde probleem. De telefoon wordt snel super heet en de batterij is binnen no time leeg! Heb het even gegoogled, kwam ik dit tegen;

  ” Update 3 mei: Voorlopig niet updaten naar Android 4.0
  Veel gebruikers geven aan dat de batterij van hun Samsung Galaxy S II na het updaten naar Android 4.0 zeer snel leeg loopt en dat het toestel soms uitvalt. Het lijkt erop dat vooral gebruikers van KPN en Hi last hebben van de problemen. Voorlopig adviseren we de Samsung Galaxy S II niet te updaten naar Android 4. KPN adviseert klanten die na de update problemen ervaren om langs te komen bij een KPN business center. ”

  Fijn -_-

 31. niels eshuis zegt

  Van het weekend mijn vodafone sgs2 naar ics geupdate omdat ik ziek werd van alle spontane reboots.
  Even was ik in mijn nopjes maar toen leek het of de reboots vervangen waren door crashes die geen reboot tot gevolg hadden maar wel een minuutje je telefoon helemaal kierewiet maakte,
  Gisteren crashte bv zelfs de camera en kon ik geen foto’s maken en vandaag haalde ik hem idle van mijn lader, reed ik naar mijn werk en aldaar constateerde ik dat mijn sgs2 bloedheet was, uit was gegaan en een compleet lege batterij had. Telefoon weer opgeladen tot er weer wat stoom op zat, aangezet, emailtje verstuurd (aan de lader) na een half uur was mijn batterij weer roodgloeiend en na een paar uur was hij nog maar 70% vol. Gek genoeg had mijn collega zijn sgs2 net die dag geupdate en hij had exact hetzelfde probleem. (volgens mij is het constant switchen van 3g naar h+ de boosdoener maar daar moet ik nog induiken)
  Hopelijk gaat het snel beter anders ga ik toch echt stappen ondernemen om terug te gaan naar een eerdere android.

Praat mee