Samsung houdt persconferentie op 15 maart: eindelijk de Galaxy S3? (update: 20 februari)

samsung-galaxy-s3-persconferentie-15-maart-1-282x300 Samsung houdt persconferentie op 15 maart: eindelijk de Galaxy S3? (update: 20 februari)

Update 20 februari: normaal gesproken valt er niet zoveel toe te voegen op de aankondiging van een persconferentie – hij wordt gehouden, dan en dan, daar en daar, punt. Maar deze aankondiging, die nog voor het weekend werd gedaan, is inmiddels ook nieuws buiten onze grenzen. En ook daar hoopt natuurlijk iedereen een glimp van de Galaxy S3 te gaan zien op 15 maart. SamMobile suggereert zelfs dat er een ‘3’ op de flyer te zien zou zijn. En inderdaad, met een beetje fantasie is dat geen probleem. Sterker nog, met nog iets meer fantasie zijn wij zelfs ‘S3’!

Maar even alle gekheid op een stokje: wij blijven van mening dat de kans erg klein is dat Samsung de nieuwe Galaxy S3 op 15 maart presenteert. De logica van een wereldwijde primeur, gebracht door Samsung Benelux lijkt ons gering. En als we het dan toch over Samsung Benelux hebben: als de Galaxy S3 inderdaad uit de hoed getoverd moet gaan worden, zou het dan niet logischer zijn dat de persconferentie door Samsung Mobile wordt gehouden?

Zoals op de flyer duidelijk te zien is gaat het om Samsung Benelux. En van eerdere toestelonthullingen weten wij dat deze weldegelijk door Samsung Mobile werden georganiseerd.

Uiteraard hoeft dit allemaal niets te zeggen, maar na het teleurstellende nieuws dat de Samsung Galaxy S3 niet op de Mobile World Congress wordt onthuld, willen wij jullie – de bezoeker – natuurlijk graag behoeden voor nog een teleurstelling 😉

Voorlopig wachten wij nog even op een iets internationaler evenement – dat duidelijker door Samsung Mobile wordt gehouden.

Oorspronkelijke bericht: Samsung heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een persconferentie die op 15 maart gehouden zal worden. Zoals gebruikelijk valt er weinig op te maken uit de uitnodiging zelf. Het zou gaan om de ‘line up’ van 2012. Of dit dus betekent dat we ook de Galaxy S3 te zien zullen krijgen is overigens nog maar de vraag. Eerder lijkt het logisch dat een aantal produkten die nu al bekend zijn – bijvoorbeeld de Galaxy Tab 2 – of die Samsung op de MWC in Barcelona zal laten zien aan de Nederlandse pers getoond gaan worden, al dan niet met release informatie specifiek voor de Nederlandse markt.

Eén wild ideetje dat wel opkomt bij het zien van de uitnodiging heeft te maken met de opvallende 3D beeldtaal. Kunnen we dan toch hopen op, bijvoorbeeld, een Samsung Galaxy S 3D, waar al eerder geruchten over rondgingen? Over een maand weten we meer!

(met dank aan @arnoudwokke)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Arjan zegt

    Ik heb eens op internet gezocht maar er staat bijzonder weinig informatie over de persconferentie die op 15-maart gehouden is. Het enige dat ik kon vinden was dat de persconferentie gehouden werd. Waren de dingen die hier gepresenteerd werden te oninteressant of ben ik te ongeduldig?

Praat mee