Introductie Samsung Galaxy S3 mogelijk in april

SC20120202-165810-e1328216232817-233x300 Introductie Samsung Galaxy S3 mogelijk in aprilVolgens het altijd net-niet-helemaal-concrete geruchten orakel Eldar Murtazin zou Samsung momenteel plannen hebben liggen om de nieuwe Samsung Galaxy S3 in april aan de wereld te tonen. Vandaag kwam de bekende Russische insider opeens via Twitter op de proppen met een eerste afbeelding van wat misschien de Samsung Galaxy S2 Plus is – en dropte en passent het nieuws dat de S3 dus, voor zover hij weet, in april wordt onthuld.

Helemaal onzinnig is deze aanname niet – Samsung zelf heeft laten weten dat het bedrijf de lancering van de Galaxy S3 onder andere uitstelt om de periode tussen introductie en verkrijgbaarheid korter te houden. De Galaxy S2 kwam vorig jaar voor het eerst eind april, en in de meeste landen half mei op de markt – dus een onthulling in april zou goed aansluiten bij een jaarlijkse produkt cyclus, zoals Samsung die aanhoudt met de Galaxy S lijn.

Hiermee zou dus ook zijn bevestigd dat de release van de Galaxy S3 inderdaad niet is uitgesteld – alleen de onthulling. En kunnen wij de S3 hopelijk gewoon half mei in de winkels verwachten. Echter, tot de echte onthulling blijft dit alles helaas nog koffiedik kijken.

(met dank aan @eldarmurtazin)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee