Game tip: Modern Combat 3: Fallen Nation

samsung-galaxy-s2-modern-combat-3-300x180 Game tip: Modern Combat 3: Fallen NationNog geen twee maanden geleden bood Samsung voor gebruikers van de Galaxy S2 al Modern Combat 2 gratis aan in hun eigen Samsung Apps markt. En nu is er een gratis promotie actie, wederom voor Galaxy S2 bezitters, maar dit keer voor Modern Combat 3: Fallen Nation.

Modern Combat 3 is alweer het derde deel van de beste first person shooter voor smartphones – en ziet er nog beter uit. Dus voor wie van schieten op of met zijn telefoon houdt: snel naar Samsung Apps voor de gratis Modern Combat 3 download.

Je vindt ‘m in Samsung Apps onder Categorie -> Games -> Gameloft, of via je browser HIER

Galaxy deal tips

Reacties

  1. MaHa zegt

    Hmmm… Gisteren stond deze game nog bij de Samsung app store, maar helaas geen wifi binnen bereik.
    Vandaag dus wel wifi, maar kan ik de game nergens meer vinden…

Praat mee