Samsung bevestigt betere batterijduur Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-batterijduur-300x209 Samsung bevestigt betere batterijduur Galaxy S3Nog maar een paar dagen geleden spraken wij hier de hoop uit de de Samsung Galaxy S3 een significant betere batterij zal hebben dan de huidige smartphone generatie (HIER). Kennelijk houdt men in Zuid-Korea deze website nauwlettend in de gaten, want vandaag bevestigt het concern dat haar nieuwe generatie toestellen – ja, dat is zeker inclusief de Galaxy S3 – een flink verbeterde batterijduur zal hebben.

Volgens het bericht betekent dit niet alleen beter geoptimaliseerde software, maar ook een simpelweg grotere batterij. En zoals we al zagen in het voorbeeld van Motorola’s Razr Maxx hoeft dit absoluut geen terugkeer naar duimdikke toestellen te betekenen. Wijzelf ruilen graag een millimeter dikte voor een stuk meer batterij capaciteit, tenslotte.

Overigens spreekt het bericht over ‘all-day battery life’. Dit klinkt prima, maar eerlijk gezegd doet onze Samsung Galaxy S2 al ruim een dag met een volle accu – zolang we geen films kijken of gaan gamen. Dit is dan we met wat eigen optimalisaties, zoals een handige apps als JuiceDefender. Dus als ‘all-day’ in de praktijk betekent dat het toestel batterij-technisch langer meegaat dan de S2, zijn wij helemaal tevreden.

(met dank aan CNet, Samsung Galaxy S2 HD)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. danny zegt

    kan je de accu ook verwisslen ik kijk uit naar een tel waar dit mee kan htc one niet sony niet moterola niet hier mee wel anders hoef ik geen nieuw tel die accu s zijn kut dus ik wil er altijd 2 anders wort het s2 daar gaat het wel bij

Praat mee