Uit het leven gegrepen: de Samsung Galaxy Note

samsung-galaxy-note-wat-kun-je-ermee-300x168 Uit het leven gegrepen: de Samsung Galaxy NoteWe schreven hier al het een en ander (bijv. HIER) over wat je nu precies allemaal kunt met de Samsung Galaxy Note – en dan met name de mogelijkheden met het grote 5.3 inch HD scherm. Voor wie graag nog een verder ziet welke kanten je er in het dagelijks leven mee op kunt, is er Samsung Mobile’s Street Squad.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe Street Squad lid Katy de dierentuin ingaat om inspiratie op te doen voor een animatiefilm. Een sterk verhaal – dat is duidelijk – maar en passant laat ze wel in een notedop alle belangrijke mogelijkheden van de Galaxy Note zien: van het scherm en de camera, de apps, de S-Pen, multitasking, videobellen, en het editen van filmpjes, alles komt voorbij!

(met dank aan SamsungMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Danny zegt

    Heb de Note nu al weer een paar weken en ben er echt helemaal weg van. Heb nog nooit zo’n mooie en snelle telefoon gehad. Pen werkt perfect en dat scherm is echt te mooi. Een aanrader voor iedereen. Veel mensen in mijn omgeving zijn hem ook van plan te halen bij de volgende contractverlenging.

    Groetjes,

    D.

Praat mee