Samsung en Apple: één grote miscommunicatie

Weinig onderwerpen leveren momenteel zulke verhitte discussies op als de juridische moddersmijterij tussen Samsung en Apple. Twee megaconcerns, twee doelgroepen – twee kampen, lijkt het soms. Terwijl het toch zo simpel kan zijn: alles is gewoon één grote miscommunicatie!

Om de strijd eens en voor altijd te beslechten leek het de Zweedse bloggen Adrianisen een goed idee om de Galaxy S2 en de iPhone 4S het gewoon onderling uit te laten praten. En dus ging Siri en gesprek aan met Iris – een op de spraakherkenningstechnologie van Google gebaseerde Android app. Maar na de vriendelijke ‘Hi’ die het begin van het gesprek vormt, neemt het onbegrip snel enorme vormen aan.

Zijn er misschien apps waarmee de toestellen gewoon samen een biertje kunnen gaan drinken?

(met dank aan [email protected])

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee