Nederlandse vakpers kiest Galaxy S2 als beste smartphone

samsung-galaxy-s2-beste-product-award-2011-300x210 Nederlandse vakpers kiest Galaxy S2 als beste smartphoneHet einde van het jaar nadert, en verschillende journalistieke platforms struikelen over elkaar bij het uitdelen van prijzen, titels en awards. Nog geen twee weken geleden vonden bezoekers van Tweakers.net de Galaxy S2 de beste smartphone van 2011 – nu is het de beurt aan consumentenwebsite BesteProduct.nl om de S2 te voorzien van de Nederlandse Vakpers Prijs 2011.

Volgens BesteProduct.nl vond één op de drie vakjournalisten de Galaxy S2 het beste product van het jaar “vanwege zijn snelheid, soepele gebruikservaring, dunne vormgeving, vele mogelijkheden en uitmuntende foto- en videokwaliteit”.

Dus de felicitaties voor Samsung zijn weer eens dik op hun plaats – het begint bijna saai te worden 😉

(meer op BesteProduct.nl)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Arjen zegt

  nou nou blijkbaar heeft genoemde vakpers nog géén updates uitgevoerd en hebben ze ook niet gekeken naar de hieruit voortvloeiende problemen voor de gebruiker(s) ik heb ook nog wel een prijs voor Samsung: de snelste uitrol van een onvolledig uitontwikkeld product!

  • Technocrat zegt

   Uhm, betekent dit dat ik het (nog) niet moet doen? Ik draai nog steeds op die ‘ouwe’ 2.3.3 geloof ik… What’s the problem? Weet je ook waar ik op moet letten/voor zorgen om problemen te omzeilen?

   Alvast bedankt!

   FYI: ik heb ‘m en tijd terug zogenaamd ‘ge-jailbreaked’ (is dat inmiddels niet alleen een iPhone term?) maar nog nooit andere Google software op gezet o.i.d.

Praat mee