Galaxy S2 knuffelrobot?

galaxy-xmas-hugs-300x141 Galaxy S2 knuffelrobot?

Als je dan toch een Samsung Galaxy S2 én een Galaxy Tab 10.1 hebt, waarom zou je dan ook maar niet gewoon een knuffelende robot bouwen?

Toegegeven, het is niet het eerste wat in ons opkwam, maar gelukkig zijn er ook creatievere geesten op de wereld. En tenslotte staat kerst ook nog eens voor de deur, dus leek het Samsung en RT Corp een goed moment om een robot te bouwen die als kloppend hart een Galaxy S2 heeft, en als hoofd een Galaxy Tab 10.1. Leuk? Ja. Schattig? Uhm, deels.

Duidelijk is wel dat Samsung ook nu gewoon doorgaat met haar fantasierijke publiciteitscampagnes, waarin de Galaxy gadgets centraal staan (wie herinnert zich de ruimtereizende S2 nog?). En iedere rechtgeaarde technologie aficionado realiseert zich door dit soort acties des te meer hoe ver zelfs mobiele technologie is gekomen…

(met dank aan UberGizmo)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Tom zegt

    Hopen dat hij de 2.3.6 update nog niet gehad heeft anders zou het wel eens verkeerd kunnen aflopen…knuffel…REBOOT…knuffel…REBOOT 🙂

Praat mee