Samsung Galaxy Note sneller dan de Galaxy S2

samsung-galaxy-note-benchmark-quadrant-300x203 Samsung Galaxy Note sneller dan de Galaxy S2Hoewel het nog even duurt voordat Samsung’s nieuwe high end Android smartphone – de Galaxy Note – te koop zal zijn, is aan de specificaties van het toestel duidelijk te zien dat het een indrukwekkend staaltje technologie bevat. De Galaxy Note krijgt dezelfde dual core processor mee die nu in de Galaxy S2 te vinden is, met een hogere kloksnelheid: 1.4 GHz, tegen 1.2 GHz in de Galaxy S2.

Het is dus te verwachten dat de Galaxy Note dus sneller is dan de Galaxy S2 – maar het is altijd even afwachten hoe dit verschil zich vertaalt in benchmark tests. En wat blijkt? In ieder geval in Quadrant scoort de Note inderdaad beter dan de S2, zo blijkt uit een filmpje van een Grieks technologie blog. De score van ruim 3600 punten ligt zo’n 300 boven die van de S2 – niet slecht, dus.

Natuurlijk is Quadrant geen erg betrouwbare benchmark – het wachten is dus op preciezere, betere tests, maar als eerste indicatie van de snelheid van de Galaxy Note is het een mooie score.

(met dank aan TechBlog.gr)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee