Rondjes draaien om elkaar: de Galaxy S3 en de iPhone 5

Onze favorietegalaxy-s3-iphone-5-murtazin-design-300x171 Rondjes draaien om elkaar: de Galaxy S3 en de iPhone 5 telecom insider uit het land van vodka en Kalashnikov, Eldar Murtazin, strooide weer eens een even raadselachtige, als intrigerende Tweet het internet op. Hierin suggereert hij dat zowel Samsung als Apple het ontwerp van hun volgende generatie toptoestellen – respectievelijk de Galaxy S3 en de iPhone 5 – nog vrij recent hebben aangepast.

Zoals gebruikelijk licht Murtazin zijn uitlatingen niet echt toe – nog niet direct tenminste, dus blijft het voor de rest van de wereld een beetje raden naar wat hij precies bedoelt. De ervaring leert wel, dat zijn uitspraken op dingen zijn gebaseerd, dus voorlopig gaan we ervanuit dat beide tech giganten om één of andere reden – rechtzaken? de race om de platste? bang om op elkaar te lijken? of juist bang om niet genoeg op elkaar te lijken? – aan het uiterlijk van hun nieuwe vlaggeschip hebben geknutseld.

Dat hierdoor de introductie van de Galaxy S3 uitgesteld moest worden tot februari 2012 – hey, daar gingen we toch al vanuit? – klopt wel met oude berichten dat de S3 oorspronkelijk al eind 2011 op de markt zou moeten verschijnen.

Hoe het allemaal ook zij: de consument wordt er hopelijk niet slechter van.

(met dank aan EldarMurtazin)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee