Samsung Galaxy S2 White nu te bestellen in Nederland

galaxys2white1-300x199 Samsung Galaxy S2 White nu te bestellen in NederlandNa de onlangs opgedoken geruchten rond de witte versie van de erg succesvolle Samsung Galaxy S2 is het in ons land nu zo ver: de eerste aanbieders bieden ‘m aan! Om precies te zijn: bij Typhone is de Galaxy S2 White nu te bestellen. Bij een Hi Online 30 abonnement met Internet Extra krijg je ‘m voor €29, mét de eerste 9 maanden 50% korting op je abonnementskosten. Om ‘m te checken, klik HIER.

samsunggalaxys2white-ty-300x214 Samsung Galaxy S2 White nu te bestellen in Nederland

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Charlotte zegt

    OMG… ik wil deze al heeel erg lang, en nog steeds heb ik het geld er niet voor…. dus heb ik een tip: MAAK HEM A.U.B. GOEDKOPER!
    Maar ik snap het eigelijk wel. het is het beste mobiel van 2011, 8,49 mm dik, scherp, snel én dun….
    zucht… nou dat word dan nog ff sparen hé.

  2. mike zegt

    boem bam!!!!!!!!!!!!!!!!! de witte vind ik veel mooier vooral de achterkant, maar ook de voorkant van de zwarte is leuk. Als ik toch moet kiezen dan kies ik de witte

Praat mee