App tip: WidgetLocker Lockscreen (update)

widgetlocker App tip: WidgetLocker Lockscreen (update)Mocht je het standaard lockscreen van de Samsung Galaxy S2 na een tijdje beu zijn is het misschien een idee om eens een kijkje te nemen in de Android Markt bij WidgetLocker. Deze app is niet gratis (€ 1,49), maar biedt een enorm aantal mogelijkheden om het lockscreen van je S2 helemaal zelf naar smaak in te richten. Slider, widgets, snelkoppelingen: alles is aan te brengen en in verre mate zelf vorm te geven.

Mocht je toch geen zin hebben om te betalen voor een app als deze, check dan LockBot (Free) (de gratis versie, dus). Niet zo uitgebreid, maar in ieder geval kun je zelf je eigen lockscreen maken.

Vergeet LockBot – wij dachten er (even) goeie ervaringen mee te hebben, maar bij nader inzien willen wij deze gewoon niet aanraden hier. Wel horen wij graag tips van onze bezoekers, voor andere bezoekers, die graag een (gratis) eigen lockscreen willen installeren!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Dennis zegt

  Ik heb de LockBot geïnstalleerd maar als ik op de home button klik unlockt ie gewoon al. En de notification bar bovenaan kan je ook gewoon naar beneden slepen als ie locked is =

 2. robbiez zegt

  Volgens mij is het allemaal nog niet geoptimaliseerd…
  Leuke app, ook de pro versie maar totaal het geld niet waard door de fouten..
  — edit door redactie: goeie tip, maar mag hier inderdaad niet 😉 —

 3. HebVaart zegt

  WidgetLocker is wel erg goed! Dat je met verschillende sliders direct een toepassing kan openen vanuit je lockscreen is een zinvolle toepassing.
  Je bent wel een behoorlijk tijdje zoet om alles goed en naar eigen smaak in te richten, heel veel instellingen! Is ook wel een beetje de lol. Het thema “invisible buttons” moet je downloaden, maar is naar mijn idee het mooiste thema.

 4. JeeDee zegt

  Ik heb WidgetLocker geïnstalleerd en werkt uitstekend, hoewel ik niet eens gebruik maken van alle mogelijkheden volgens mij.
  Weet iemand hoe ik (evt icm WL) ervoor kan zorgen dat de startknop geen onderdeel uitmaakt van de ontgrendeling?
  Ik wil enkel ontwaken met de aan/uit knop. Nu druk ik 2x op de startknop en ik zit meteen in het 1e scherm.

Praat mee