Boze vogels houden van de Samsung Galaxy S2: geheim level het gevolg!

samsunggalaxys2angrybirds-300x204 Boze vogels houden van de Samsung Galaxy S2: geheim level het gevolg!Wat krijg je als een populair spel verliefd wordt op een populaire telefoon? Juist: een geheim level, speciaal voor deze telefoon! Met andere woorden: speel Angry Birds nu op je Galaxy S2 en vind het geheime, speciale ‘S II Golden Egg Level’. Hoe, wat, een waar precies gaan wij natuurlijk niet verklappen, maar een goeie hint vind je in het filmpje op DEZE site. En Angry Birds Seasons is natuurlijk te vinden op de Android Markt – voor nop!

Pas op: wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van een mogelijke Angry Birds verslaving – maar wees je bewust dat dit een reeël gevaar is, op het moment dat je het spel installeert.

(met dank aan SamsungMobileNL)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee