Samsung Galaxy S2 verlaat de aarde

Ja! Waarom zou je als futuristische telefoon eigenlijk rond blijven hangen op aarde? In navolging van de Samsung Google Nexus S die een zelfde reisje al eind 2010 maakte, zal nu ook de Galaxy S2 zich buiten de aardse atmosfeer gaan begeven. Op 14 juli heeft Samsung deze promotionele actie – want dat is het natuurlijk gewoon: reclame – in de planning staan.

Net als de Nexus S zal ook de S2 per ballon de ruimte in stijgen, en wel tot een hoogte van ruim 30 kilometer. Technisch gezien zal de S2 dan ook niet echt de ruimte in gaan – daarvoor zal Samsung toch echt meer moeten oplaten dan een ballon. Als Samsung het daar op die hoogte dan ook nog eens voorelkaar krijgt om het toestel via Kies Air te updaten naar Android 2.3.4 zijn wij helemaal tevreden.

Overigens zal de reis live te volgen zijn via UStream, en filmt een camera het scherm van het toestel, zodat kijkers binnenkomende berichten op het toestel kunnen volgen.

(met dank aan IntoMobile en SpaceBalloon)

Galaxy deal tips

Praat mee