Samsung Galaxy S3 beschikt misschien over ultra hoge resolutie scherm

samsunggalaxys3pixeldensity-300x200 Samsung Galaxy S3 beschikt misschien over ultra hoge resolutie schermEerder doken er al geruchten op dat de Samsung Galaxy S3 voorzien zou zijn van een 4.5 inch beeldscherm. Nu lijkt het erop dat Samsung bezig is haar SuperAMOLED technologie een flinke stap vooruit te lanceren. Het SuperAMOLED Plus scherm in de huidige Galaxy S2 moet het nog doen met een resolutie van 800×480 pixels, maar volgens huidige berichten wil Samsung met de Galaxy S3 een poging doen om een hogere pixeldichtheid dan de iPhone te creëren. Als dit vervolgens dus ook nog eens moet gebeuren op een 4.5 inch scherm, zal de pixeldichtheid moeten verdubbelen, om over die van het Retina display van de iPhone heen te gaan.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. vincent zegt

    Hallo

    tot hoeverre informatie heeft u over de samsung galaxy s3?
    zijn er geruchten dat dit uitkomt? en wanneer?

    is de kans groot dat het op 13 feb 2012 getoond word in het live bij samsung

Praat mee