Samsung Galaxy S2 releaseroddeltheekransje deel drie alweer

galaxys2theekrans-300x208 Samsung Galaxy S2 releaseroddeltheekransje deel drie alweerEr zijn alweer genoeg nieuwe geruchten binnengestroomd om een derde deel van onze vaste serie ‘Samsung Galaxy S2 Releaseroddeltheekransje’ te vullen. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het begint erop te lijken dat dit tevens het laatste deel zal zijn!

Ten eerste is er nog steeds niet echt een duidelijk lijn te ontdekken in de uitspraken die de Nederlandse providers doen: het Galaxy S2 komt ergens tussen nu en juni op de markt, zoveel is duidelijk.

Maar ten tweede houden de meeste winkels in ieder geval nog steeds vast aan de ‘datum’ die een paar weken geleden al vast leek te liggen – dus als er al een flinke vertraging aan zit te komen wordt dit wel heel angstvallig geheim gehouden. Met andere woorden: waarschijnlijk is week 19 – deze week dus – gewoon dé week.

En ten derde zou het gewoon wel eens zo kunnen zijn dat Samsung zelf deze woensdag de Galaxy S2 officiëel lanceert – verrassend, want zoals wij al eerder beweerden gebeurt dit lang niet altijd voor ‘een telefoon’. Maar inmiddels is eigenlijk wel duidelijk dat de S2 niet zomaar ‘een telefoon’ is, en hoewel wij de plank dus mooi mis sloegen, betekent dit wel dat de Galaxy S2 na woensdag gewoon erg snel verkrijgbaar zal zijn.

En nu dus maar even zitten duimen dat wij onze lezers nooit meer hoeven te vervelen met ons releaseroddeltheekransje!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. cj zegt

  ik kan niet wachten!

  phonehouse verwacht hem de 18 e te kunnen leveren.

  eerder mag altijd 🙂

  en uiterlijk juni…..dat is ook nog wel te overzien 🙂

 2. Jan zegt

  Bij mijn vodafone winkel heb ik deze week gevraagd wanneer hij zou komen en ze zeiden over twee weken. ik hoop dat hij deze week alvast te koop is!

 3. Robin zegt

  Men O men, kan niet wachten op deze phone. Ik vraag me wel af, ik las ergens dat sgs2 niet de dual-core onafhankelijk kan schalen?! Is dit waar en zo ja zal er verschil zijn met aankomende LGblack en de HTCsensation?

  • Erik zegt

   Zoals ik begrijp kunnen de cores op de Exynos onafhankelijk van elkaar draaien. Op de tegra 2 kan dit niet. In Nederland krijgen we de variant met Exynos processor en Super Amoled Plus display.

 4. zegt

  Er zijn een beperkt aantal modelspecifieke hoesjes verkrijgbaar voor de SGS2. Hier zal snel verandering in komen aangezien de verkoopcijfers van de SGS2 veelbelovend zijn en dus interessant voor case fabrikanten zoals Case mate, Belkin, enzovoort.

 5. IanOnline zegt

  Tja ach, Ik ben eigenlijk meer een koffie-drinker. Maar een kopje thee op zijn tijd is ook wel eens lekker. Ik zach al wel dat Samsung om zijn officiele Galaxy S II pagina, de handleiding heeft geplaatst in verschillende talen. Ook Nederlands dus.

  Dus laat The Super Phone maar komen!!

 6. nootje zegt

  Ik heb gister mijn abbo bij vodafone afgesloten met de SGS2 en ik zou hem binnen 4 a 10 werkdagen moeten ontvangen. Dus denk dat ik een van de eerste ben die hem heeft 😛

 7. Laurens zegt

  Hi.nl heeft de voorverkoop van de Galaxy S2 gestopt! Er staat nu: “niet meer verkrijgbaar”. Wat moet ik hier nou uit concluderen?? Is hij dusdanig veel voorbesteld dat ze het niet meer aankonden (plausibel als ik het 3 miljoen verhaal lees). Ik hoop spoedig antwoord te ontvangen van de klantenservice…

  • nootje zegt

   ben bang dat je daar indd rekening mee moet houden. Bij vodafone hebben ze nog op voorraad als ik de verkoper moet geloven. Als ik jou was zou ik naar vodafone gaan heb ook jaren bij Hi gezeten en heb er niet zo’n hoge pet meer van op. Zag ook op de site van Hi staan dat ze in juni pas de SGS2 gaan leveren en bij vodafone krijg ik hem binnen een week.

   • Laurens zegt

    Heb de overstap overwogen, maar toen ik hem bestelde stond er nog ‘halverwege mei’ op de Hi website en Vodafone zei hem de 3e week van mij te kunnen leveren. Daarnaast krijg ik als ik bij Hi blijf iets van 100 euro extra korting t.o.v. nieuwe klanten, en uitgerekend zou ik in totaal iets van 80 euro goedkoper uit zijn als ik bij Hi bleef. Daarnaast is het bereik van Vodafone op mijn universiteit (VU Amsterdam) echt belachelijk slecht…. Maar baal wel als Vodafone hem volgende week al levert en ik nog 3 weken moet wachten, haha!

    • nootje zegt

     ja dat is ook al achterhaald. Kreeg gister een smsje dat ze niet direct konden leveren en dat het uitgesteld word tot 19 mei (zeker… zeggen ze) Maar daar was ik even blij mee word ik nieuwe klant en word ik lekker gemaakt dat ik hem binnen een week binnen zou hebben helaas. Maar ik hoef niets te betalen voor de foon en heb een aboo van 275 voor 20 euro per maand voor het eerste jaar en 40 voor het 2de. Ik was voordeligere uit bij vodafone dan bij Hi en bij Hi moest ik nog bijbetalen voor de foon.

 8. Richard zegt

  Ja allemaal mooi maar ik heb hem zowat een maand geleden besteld bij gsmwijzer en door die *** verlening moet ik langer wachten misschien omdat hij pas 19 mei kan verlengt worden! moet ik nou tot de volgende levering wachten of houden ze hem achter voor mij!? @ GSMWIJZER/STUDENTMOBIEL!

 9. Jan zegt

  Net een mail met barcode voor verzending gehad van de beste online telecom winkel Algebeld.nl dat mijn SGS2 vandaag word verzonden.

 10. Dreeeke zegt

  Onderstaande antwoord mocht ik ontvangen op mijn mail van deze morgen van Algebeld op de vraag of de levering van mijn order zal doorgaan op 12 mei:

  Goede morgen

  Zeker is het helaas pas als we ze hebben maar vandaag komt de eerste batch binnen en de 12e de 2e daar bent u voor ingedeeld dus in principe gaat uw toestel die dag weg.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Jorg Groenendijk

  Algebeld.nl / Laptop-Online.nl
  Postbus 212
  7000 AE Doetinchem
  Tel: 0314 – 66 80 66
  Fax: 084 – 21 50 615

  Ik blijf dus met spanning afwachten

 11. ryan22779 zegt

  Ik heb net een mail binnen van Algebeld.nl dat m’n beide S2’s onderweg zijn per post!!! We kunnen hier niet wachten…

 12. Wesley van Pinxteren zegt

  Idd, studentmobiel mailt ook dat ze de pre-orders verzonden zouden hebben..netjes op tijd, pluspunten voor studentmobiel!

 13. Kaas zegt

  “Beste ***********,

  Uw orderstatus is gewijzigd naar Pakket verzonden.
  Uw order (Ordernummer: 507616) is per TNT Post aan u verzonden. U ontvangt later vandaag de barcode van uw zending…”

  JAAAAAAAAAAAAAAH!

  ps) Ik heb hem via GSMWijzer met verlenging; Sinds vrijdag stond de status op ‘wachtend op nummerportering” zeg maar… die is vandaag dus direct gewijzigd in ‘verzonden’ 🙂

 14. Kaas zegt

  Nog iets: In April stonden de pre-orders via gsmwijzer/algebeld etc etc nog op duurdere abbo’s:

  Vodafone 275-2jaar was bijvoorbeeld de eerste 12 maanden voor 29,95, daarna 39,50 oid… Sinds 1 mei is dat gewijzigd naar eerste 12 maanden 19,95! Gewoon even vragen aan GSMWijzer/Algebeld, en ze zetten het contract voor je over.

  Scheelt 12 maanden lang een tientje!

  • Johan Ottepotte zegt

   Ik denk dat HI het op zeker speelt. Ik heb met klantenservice gebeld, en zij zeiden dat die datum in ieder geval zeker is. En na even doorvragen vertelde ze ook dat er bij dit toestel geen vaste datum is, hij kan er ook morgen of over een week zijn. Niet echt verschillend dus met de rest van de leveranciers, behalve de lucky basterds die hem nu al toegezonden hebben gekregen 🙂

 15. nootje zegt

  Das lekker… gister een nieuw abbo afgesloten bij vodafone (zat bij Hi) en vertelde ze mij dat ik binnen 4 a 10 werkdagen de SGS2 zou ontvangen. Krijg ik vandaag een smsje dat de levering word uitgesteld omdat ze ook van samsung te horen hebben gekregen dat hun levering word uitgesteld tot uiterlijk 19 mei (dat zeggen ze nu)

  dus blij gemaakt met een dode mus

 16. Laurens zegt

  Nieuws van Hi! Hij is weer te bestellen! En daarnaast:

  “Introductiedatum: 18 mei”

  Contact gehad met de klantenservice; deze datum hebben ze definitief van Samsung gekregen!

Praat mee