Samsung Galaxy S2 is ‘geroot’

samsunggalaxys2rooted2-200x300 Samsung Galaxy S2 is 'geroot'Nee, de Samsung Galaxy s2 heeft geen wortel geschoten, maar iedereen die van een beetje doe-het-zelven met zijn telefoon houdt is bekend met het zogenaamde ‘rooten’ van een Android telefoon (vergelijk: jailbreaken van een iPhone). Om straks op jouw eigen Galaxy S2 toegang te krijgen tot de root heb je weinig meer nodig dan een toestel, een PC, een internetverbinding (om de benodigde software te downloaden), en stalen zenuwen – hoewel dit laatste eigenlijk overdreven is.

Toch voegen wij hier maar even de volgende waarschuwing toe: galaxyclub.nl is niet verantwoordelijk voor wat onze bezoekers met hun telefoon uitspoken.

Wie zich hierdoor niet laat afschrikken vindt alles benodigde informatie HIER.

(met dank aan XDA en Igyaan)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Chofny Sadhoe zegt

  met rooten kan je de standaart progamma’s verwijderen of een andere rom (os: besturings systeem) erop gooien. (custom rom) als je dit doet moet je weten dat je geen garantie meer hebt op je GS2

 2. Arthur Dent zegt

  Inderdaad! Met een ‘geroot’ toestel kun je dingen doen die oorspronkelijk niet direkt mogelijk waren in de ‘standaard’ versie, omdat je toegang krijgt tot het volledige besturingssysteem – ook is het mogelijk problemen te veroorzaken, vandaar dat de toegang tot de root van een toestel standaard geblokkeerd is.

 3. jeffrey zegt

  ik heb hem net geroot maar me pc viel uit tijdens het rooten nu krijg ik me sgs2 niet meer aan weet iemand een oplossing

 4. Jordy zegt

  ik heb mijn S2 ook geroot, volgens de aanwijzingen op verschillende sites. Echter kan ik niks meer of minder dan voor de root. Ik wil nml de geluidsbestandjes van de camera etc verwijderen en het opstart scherm eruit halen. Na de root zou dit toch mogelijk moeten zijn…. Maar bij mij dus niet…
  Wie weet wat ik fout doe, of wat ik moet doen?

Praat mee